Den grammyvindende singer-songwriter Bryan Adams giver en af sine sjældne akustiske koncerter, når han fredag d. 8. marts 2013 gæster Musikhuset Esbjerg.

Den grammyvindende singer-songwriter Bryan Adams giver en af sine sjældne akustiske koncerter, når han fredag d. 8. marts 2013 gæster Musikhuset Esbjerg.

Næsten udsolgt til Bryan Adams

Folket har talt - de vil se Bryan Adams.

Allerede efter kun to timer var så godt som alle billetter væk til koncerten med Bryan Adams i Musikhuset Esbjerg fredag den 8. marts 2013. Enkelte pladser var ledige rundt i salen, men der forventes helt udsolgt i løbet af i dag.
"Vi har oplevet en utrolig stor interesse omkring denne koncert. Allerede fra vi offentliggjorde koncerten i går (torsdag den 31. Januar 2013) modtog vi mange henvendelse fra interesserede billetkøbere," siger direktør for Musikhuset Esbjerg Torben Seldrup og fortsætter:
"Nu er der altså næsten udsolgt. Det er virkelig glædeligt, at byen har taget så godt imod et koncertnavn af denne kaliber, og det giver os helt sikkert mod på mere fra samme liga."
Hvilke planer han og Musikhuset går med, vil han dog ikke komme nærmere ind på.
Der var til koncerten i Musikhuset udbudt et yderst begrænset antal VIP billetter – nærmere betegnet 20 billetter på forreste række. Billetterne inkluderer udover adgang til koncerten, middag med udvalgte vine samt eksklusivt møde med Bryan Adams før koncerten. Prisen på VIP billetterne var kr. 1.495,00 inklusiv gebyr, men der gik kun få minutter, før alle var revet væk.

null

Publiceret 01 February 2013 15:45