Træner Jimmy Brinksby, Rishøj.

Træner Jimmy Brinksby, Rishøj.

Rishøj BK tager det stille og roligt

Af
Per Møller

FODBOLD: Efter to ugers opstart, skal Rishøj Boldklubs 2. Divisionshold i weekenden i aktion i vinterens første testkamp.
På udebane - Rundforbi Stadion i Nærum møder Rishøj 2. Divisionskollegaen BSV. Kampen spilles lørdag den 2. februar kl. 13.20.
De to uger der snart er gået siden træner Jimmy Brinksby kaldte til samling første gang er gået som han selv udtrykker det stille og roligt.
- Vi har arbejdet stille og roligt de første par uger. Vi er startet rimeligt tidligt, så vi håber at vi kan få spillet os i form, således at spillerne undgår de værste "tæv", siger Jimmy Brinksby med et smil.
Rishøj arbejder her i opstarten med en rimelig stor trup hvor alle får mulighed for at vise sit værd, inden truppen skal skæres lidt ned.
- I kampen mod BSV vil der blive spilletid til de fleste. Spillere med bare den mindske skavank kommer ikke i spil - vi skal ikke forcere noget, siger Jimmy Brinksby der allerede på onsdag den 6. februar kl. 17.30 sender sine spiller i ilden igen. Der gælder det 1. Divisionsholdet Brønshøj BK på Tingbjerg.

Publiceret 01 February 2013 17:15