Jess Thorup & Co. får muligvis brug for hue og handsker i træningskampen mod Vejle Boldklub Kolding i dag.

Jess Thorup & Co. får muligvis brug for hue og handsker i træningskampen mod Vejle Boldklub Kolding i dag.

Spillerne skal vise overskud mod Vejle Boldklub Kolding

EfB-spillerne er klar til anden testkamp efter opstarten for tre uger siden. Den fysiske hårde træning bliver efterhånden skiftet mere og mere ud med boldspillet.

Kampen mod Vejle Boldklub Kolding fredag middag, kl.12.00 på Kunstgræsbanen i Esbjerg, bliver sidste test på dansk jord, inden træningslejren venter under noget varmere himmelstrøg i Tyrkiet. Cheftræner Jess Thorup ser gerne et Esbjerg-mandskab, der viser noget mere overskud end i den første træningskamp, hvor EfB blev besejret 2-1 af FC Vestsjælland. Her var boldomgangen og chanceudnyttelsen al for uskarpt. 
"Spillerne har trænet rigtig godt i denne uge, så jeg håber meget, at det kan ses i fredagens kamp, hvor vi møder et topmotiveret mandskab, der går efter at være Superliga-hold til sommer, så det bliver fint at måle sig med dem, og se hvor vi står henne, inden det for alvor går løs om en måneds tid," siger Jess Thorup.
Det bliver et forstærket EfB-hold, der løber på banen mod Vejle Boldklub. Tilbage er Jesper Lange, Magnus Lekven, Lucas Hradecky samt ikke mindst Hans Henrik Andreasen, der igen kan trække EfB-trøjen over hovedet efter en række flotte sæsoner hos bl.a. OB. En profil, der får lov til at vise sig frem fra første fløjt. 
"Jeg glæder mig meget til at se HH (Hans Henrik Andreasen red.) i aktion for os. Han skal selvfølgelig vænne sig til at være hjemme igen i Esbjerg og lære holdkammeraterne noget bedre at kende, men jeg forventer da, at vi ser ham tage ansvar og levere en helstøbt arbejdsindsats, som han er kendt for, og så håber jeg meget, at han kan blive afgørende for os i begge felter, både med sit defensive overblik og opbyggede målnæse," fortæller cheftræner Jess Thorup.
22 spillere er udtaget til kampen, hvor nogle spillere bliver set mere an end andre. Der bliver bl.a. holdt et ekstra vågent øje med prøvespilleren Emil Lyng i fredagens opgør. Den offensive spiller bliver formentlig vurderet efter kampen, hvor parterne vil sætte sig ned og drøfte et eventuelt fremtidigt samarbejde.
Truppen til kampen mod Vejle Boldklub Kolding – fredag den 1. februar, kl. 12.00 på Kunstgræsbanen, Gl. Vardevej, Esbjerg.
1.Lukas Hradecky
2. Kian Hansen
3. Peter Ankersen
4. Davidson Drobo-Ampem
5. Martin Bergvold
6. Magnus Lekven
7. Steffen Ernemann
8. Kenneth Fabricius
9. Arnór Smárason
10. Emil Lyng
11. Mikkel Agger
12. Sebastian Andersen
17. Casper Nielsen
19. Jakob Ankersen
20. Hans Henrik Andreasen
21. Jerry Lucena
22. Jesper Lange
24. Nicolai Høgh
27. Steven Somers
30. Mathias Rosenørn
31. Jesper Rasmussen
32. Martin Braithwaite
Ude: Jonas Knudsen og Youssef Toutouh er begge med liga & U21-landsholdet i USA.
Mikkel Vestergaard er skadet.

Publiceret 01 February 2013 10:45