Kit Claudi havde flere muligheder som ¿redningskrans¿, da hun blev opsagt fra sit arbejde for Hvidovre Kommune. Pludselig stod folk i kø for at hyre den veluddannede kvinde.

Kit Claudi havde flere muligheder som ¿redningskrans¿, da hun blev opsagt fra sit arbejde for Hvidovre Kommune. Pludselig stod folk i kø for at hyre den veluddannede kvinde.

Claudis fremtid klar - igen

Hun havde kun lige fået sit CVR-nummer - og så blev Kit Claudis nye virksomhed ¿købt op¿ af virksomheden SCP Consulting

Først blev hun opsagt som direktør i Hvidovres kommunes Social- og Arbejdsmarkedsforvaltning grundet strukturændringer.

Så valgte Kit Claudi - som Hvidovre Erhvervsavis omtalte i sidste uge - at starte egen konsulentvirksomhed, IværkZ. Og nu er hun allerede ¿købt op¿. 43 årige Kit Claudi, der selv er Hvidovreborger, har fået så mange henvendelser fra interesserede samarbejdspartnere, at hun i sidste uge valgte at indgå i et associeret partnerskab med SCP Consulting, der ligger i Allerød. Konsulentvirksomheden har tunge erfaringer fra privatsektoren og slår sig op på at skabe udvikling og innovation, bl.a. mellem den offentlige og den private sektor. SCP, der står for strategy -change - performance, består af konsulenter med direktionserfaring fra store industrivirksomheder - både i Danmark og i udlandet - og nu også Kit Claudi. Virksomheden har længe ønsket sig en yngre kollega fra kommunesektoren - gerne en kvinde som modspil til de seks mænd. Vil arbejde med innovation - Jeg havde jo egentlig fra starten forsvoret, at jeg skulle ud som konsulent og afviste i første omgang også SCP¿s henvendelse. Men da jeg besluttede mig for at starte egen virksomhed, var det faktisk dén udmelding på LinkedIn, der betød, at SCP vendte tilbage til mig ¿ - Jeg har tænkt. Og drukket kaffe med en del dygtige - og meget større - konsulenthuse. Men mit valg er blevet, at jeg vil arbejde med innovation og vækst i krydsfeltet mellem offentlig og privat. SCP giver derfor mulighed for at lære en masse om de helt store virksomheder i industri og fremstilling, samtidig med at jeg kan tilføre deres kunder viden om og erfaring med de offentlige processer, og om menneskene og logikken bag den kommunale virkelighed. Så derfor giver det rigtig god mening for mig at vælge SCP som base for IværkZ¿s fremtidige aktiviteter på konsulentbanen, siger Kit Claudi. IværkZ indgår som associeret partner i SCP pr. 1. februar. Kit Claudi vil fortsat varetage bestyrelsesposter og have privat coaching i IværkZ. ark

Publiceret 05 February 2013 08:00