FESTLIGE SOLISTER! To af vore mest populære solister, Anne Herdorf og Dario Campeotto, synger foråret ind med Tivoli¿s Promenadeorkester.

FESTLIGE SOLISTER! To af vore mest populære solister, Anne Herdorf og Dario Campeotto, synger foråret ind med Tivoli¿s Promenadeorkester.

Dario Campeotto og Anne Herdorf vil synge foråret ind!

Billetsalget starter fra Hvidovre Avis på torsdag

Det bli¿r forår i marts - i hvert fald lørdag den 16. marts, hvor der arrangeres en festlig jubilæums-forårskoncert med de populære solister Anne Herdorf og Dario Campeotto og Tivolis 16 mands store Promenadeorkester med Bjørn Hyrup som dirigent.

Som ved den succesfulde nytårskoncert er det igen Hvidovre Lions Club og Hvidovre Musikskole der står for arrangementet i samarbejde med Hvidovre Avis. - Hvidovre Lions Club har 50 års jubilæum i år, og det markeres bl.a. med dette festlige arrangement med rigtig skøn musik og to af vore bedste danske sangsolister, siger Per Katznelson fra Lionsclubben. - Vi håber at mange ser frem til en festlig musikalsk aften i forårets tegn. Jysk øl og tyrolermusik Forårskoncerten lørdag den 16. marts begynder kl. 19.30, men allerede fra kl. 18.00 åbnes dørene, og deltagerne har mulighed for at komme i god forårsstemning, idet der i Bibliotekscafeen og foyeren bydes på ølsmagning fra Thisted Bryghus, garneret med musikalsk underholdning af et tyrolerorkester. Billetprisen er kr. 275,-, (der er som sædvanlig ikke gebyr), og billetsalget starter på torsdag den 7. februar fra Hvidovre Avis¿ ekspedition, Hvidovrevej 301, tlf. 28 35 12 87. m-


Anne Herdorf

Anne Herdorf

Publiceret 05 February 2013 08:00