Fastelavn på Cirkusmuseet

Fastelavn på Cirkusmuseet

Det klør på Cirkusmuseet

Vinterferien kommer til at bugne af aktiviteter på Cirkusmuseet, der byder på både fastelavnsfest, et ægte loppecirkus, gøgl og cirkusworkshops

Fastelavnssøndag den 10. februar vil museet slå dørene op for fastelavnsfest. Der vil være mulighed for at blive sminket, og kl. 13 vil der være traditionel tøndeslagning på Alarmpladsen bag museet med gratis slikposer til alle deltagende børn. Kl. 14 vil Cirkus Arcus give prøver på deres kommende forestilling.

På dagen vil du også for første gang kunne se museets nye udstilling ¿Lopperne Kommer!¿ Der er fri entré til fastelavnsfesten og museet denne dag. Du kan købe forplejning i Bataillionen, som samarbejder med museet om arrangementet. Ægte lopper Fra den 11-15. februar kan du opleve et af de sidste loppecirkus, der eksisterer i Europa, når tyskeren Marco Assman gæster museet. Alle dage kl. 10.15, 11.45, 12.45 og 13.45 vil han vise kunstner med hans dresserede kattelopper. Det er første gang siden 1965, at du kan opleve loppecirkus i Danmark, og da der selvsagt er et begrænset antal pladser, anbefaler museet, at du reserverer plads på cirkusbyenhvidovre.dk eller tlf. 36 49 00 30. Udover entré til museet koster det 20 kr. at se loppecirkusforestillingen, som foregår på engelsk. Gøgl og klovneri Loppecirkus fandt i sin tid sted i Tivoli og på markedspladser, et sted, hvor gøgleren også havde sin faste plads. I ferien kan museet byde på en af de bedste og sjoveste af slagsen i form af Tonny Trifolikum. Han vil optræde med en række af sine komiske karakterer og samtidig vise sine artistiske evner. Forestillingen er velegnet for alle aldre og finder sted hver dag fra d. 11-15. februar kl. 11. Tonny Trifolikums show er inkluderet i billetprisen til museet, og billetter kan reserveres på cirkusbyenhvidovre.dk. Cirkusleg i ferien Ønsker du selv at træde ind i manegen, kan du fra d. 11-15. og fra d. 18-21. februar kl. 12.30-14, med hjælp fra Cirkusmuseets egen cirkusartist Line Vittrup, prøve alt fra jonglering til trapez. Museet opfordrer alle til at deltage uanset alder, da der vil være udfordringer og gode grin til alle. Museet ligger på adressen Hovedporten 6 i Avedørelejren. Entréprisen er 50 kr. for voksne, mens det er gratis for børn under 18.


Tonny Trifolikum optræder med en række af sine karakterer.

Tonny Trifolikum optræder med en række af sine karakterer.

Publiceret 05 February 2013 08:00