Jens Rasmussen har overladt formandsposten i Rishøj Boldklub til Martin Grebak. (Arkivfoto: JCJ).

Jens Rasmussen har overladt formandsposten i Rishøj Boldklub til Martin Grebak. (Arkivfoto: JCJ).

Formandsskifte i Rishøj Boldklub

Af
Per Møller

FODBOLD: Rishøj Boldklub afholdt mandag aften ordinær generalforsamling i klubhuset på Rishøj Stadion.
På mødet trak den mangeårige formand Jens Rasmussen sig tilbage - og overlod formandsposten til Martin Grebak.
- Jeg har ganske enkelt ikke tiden længere til at varetage jobbet som formand. Jeg har også et firma jeg skal passe og det er det jeg skal leve af. Men som jeg sagde i min afskedssalut på generalforsamlingen, så har jeg været med i klubbens arbejde i 16 år og synes at jeg kan trække mig tilbage med god samvittighed, siger Jens Rasmussen til Lørdagsavisen.dk.
De seneste år, hvor Rishøj Boldklub er gået fra en tilværelse i Serie 1 til at have status som divisionsklub i 2. Division har hvervet som formand taget til.
- At bære formandskasketten i en divisionsklub vil jeg betegne som minimum et halvdagsjob. Du bliver bombarderet med mails, telefonopkald m.m. fra SBU, DBU, Divisionsforeningen, kommunale myndigheder o.s.v, o.s.v. Men jeg klager ikke. Det har været sjovt, har givet mange gode oplevelser og ikke mindst mange gode bekendtskaber og en stor vennekreds, siger Jens Rasmussen, der fortsætter med at give et nap med i klubbens sponsorarbejde.
- Jeg har givet hånd på at jeg vil være med at trække i trådene i sponsorarbejdet og i Erhvervsklubben i hvert fald dette år ud. Så må vi se hvad der sker. Men jeg ønsker den nye bestyrelse rigtig held og lykke og god arbejdslyst, slutter Jens Rasmussen.
Rishøj Boldklubs nye bestyrelse ser efter mandagens årsmøde således ud:
Formand: Martin Grebak. Næsteformand/Ungdomsformand: Henrik Jørgensen. Kasserer: Steen Pedersen. Sekretær: Karsten Bækholm. Seniorformand: Michael Pedersen. Seniorrepræsentanter: Dennis Danry og Kim Frandsen og ungdomsrepræsentant: Maria Mailand.
Jens Rasmussen var ikke den eneste der folod klubbens bestyrelse. Det samme gjorde Hans Jacobsen.

Publiceret 05 February 2013 17:15