(Colourbox).

(Colourbox).

Hundelufter fik angivet indbrudstyve

INDBRUD: En årvågen hundelufter i Ejby ved Lille Skensved fik i går, mandag forpurret fire unge mænds indbrudstogter i området.
Kl. 09.20 fik politiet henvendelse fra hundelufteren, som undrede sig over en bil, som kortvarigt havde været parkeret ved en villa i nærheden af en skole i Ejby, og som efterfølgende med mindst tre mænd i var kørt fra stedet med høj hastighed i retning mod Køge.
Undervejs til stedet for at lede efter bilen fik politiet endnu et opkald fra en villaejer på Dalbyvej, hvis datter, der sov på 1. salen, var blevet vækket af en indbrudstyv.
Et vindue var blevet brudt op, hvorefter tyvene havde kigget sig omkring i villaen uden at stjæle noget, inden de blev overrasket og tog flugten.
Politiet fik med baggrund i hundelufterens observationer kontakt med og standset en personbil med fire mænd, der kunne sættes i forbindelse med indbrud i villaen på Dalbyvej.
Politiet anholdt fire mænd på h.h.v. 17, 18 og to på 19 år alle fra Køge, som blev sigtet for indbruddet. Ved ransagning af deres bil fandt politiet et koben, som blev brugt til indbruddet.
Bilen blev ført af den 18-årige, som ikke havde erhvervet kørekort, så han blev også sigtet for overtrædelse af færdselsloven.
Alle fire anholdte har overnattet i forskellige arresthuse og vil i løbet af i dag, tirsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde.
pm

null

Publiceret 05 February 2013 12:00