Grand Prix koryfæerne, Kirsten Siggaard, Søren Poppe, Søren Bundgaard samt Jakob Sveistrup underholder i Dansborghallen 9. marts.

Grand Prix koryfæerne, Kirsten Siggaard, Søren Poppe, Søren Bundgaard samt Jakob Sveistrup underholder i Dansborghallen 9. marts.

Sku¿ du spørge fra nogen...

Grand Prix hits on Tour i Hvidovre

¿Grand Prix Hits on tour¿ gæster lørdag den 9. marts kl. 20.00, Hvidovre og Dansborghallen.

Showet, der kører på sin anden sæson, er en lang perlerække af Grand Prix hits, såvel danske som internationale, som alle bliver fremført af danske Grand Prix koryfæer med succes duoen Kirsten & Søren i spidsen. Duoen, der i midt firserne løb med sejren i ikke mindre end tre ud af fem år. Det skete med klassikerne: ¿Det¿ lige det¿, ¿Sku¿ du spørge fra nogen¿ og ¿Ka¿ du se hvad jeg sagde¿. De får på scenen selskab af Søren Poppe og Jakob Svejstrup. Søren Poppe der i 2001 vandt Grand Prix¿et som medlem af Rollo & King med sangen ¿Der står et billede af dig på mit bord¿ eller ¿Never ever let you go¿, som den kom til at hedde i den internationale version og dermed skulle forsvare de danske farver på hjemmebanen i Parken, da vi jo som de fleste nok husker løb med sejren i det internationale Grand Prix i 2000. Sidst men bestemt ikke mindst er på scenen også Jakob Sveistrup, der som vinder af Grand Prix¿et i 2005, sang sig ind i alle pigehjerter med sangen ¿Jeg tænder på dig¿. Hele denne fantastiske besætningen bliver bakket godt og solidt op af det velspillende universal orkester ¿Gemalerne¿. Dans bare! Der bliver med andre ord tale om to timers forrygende show, hvor der bliver rig mulighed for at få rørt sang og benmuskler i en hyggelig og nærværende atmosfære. Efter Grand Prix showet fortsætter festen et par timer mere med DJ musik i samme stil, så man bliver præsenteret for ikke mindre en fire timers fest og underholdning for billetprisen på kun 200,- plus gebyr. Der er tale om ståpladser, men der vil for dem der lige har brug for at tage en puster, i salen være mulighed for et begrænset antal siddepladser, idet der vil blive stillet borde og stole op til ca. 150-200 personer. Der kan købes billet på billetnet.dk, posthusene og i Hvidovres to Superbest-butikker i Hvidovre C og Frihedens Butikscenter. Dørene åbnes kl. 19.15.

Publiceret 05 February 2013 08:00