Christian Schulz understreger at Haderslev er en by i udvikling.

Christian Schulz understreger at Haderslev er en by i udvikling.

Schulz:

Vi er i udvikling

Christian Schulz - tilligere restauratør - skriver dette debatindlæg

Af
pra

Haderslev er i udvikling.

Der har gennem nogen tid været en del negativ omtale af butikslukninger i Haderslev, og det er der selvfølgelig en grund til. Vi ønsker nok alle at der også i fremtiden vil være indkøbsmuligheder i vor dejlige by, men der er jo også flere grunde til at nogen butikker flytter eller lukker. En af grundene er jo måske at der for mange og dyre omkostninger set i forhold til Nethandel og Grænsehandlen.  Men der er jo også udefrakommende omstændigheder som når Alm Brand og Top Danmark vælger at lukke sine kontorer for at centralisere, eller når Silvan, Only og Tøj og Sko vælger at tilpasse sine butikker, og det går så ud over Haderslev.
Men der sker også mange positive ting i Haderslev – så det ser ikke så skidt ud alligevel. Lad mig lige nævne hvad der b.la. er sket i 2012.
Haderslev fik 2 nye spisesteder.  Restaurant Ridehuset åbnede i Sejlstensgyde, og på Gravene åbnede Cafe Kridt. Hebru åbnede en ny møbel butik på Norgesvej, i   Dam passagen åbnede gaveæsken, og i de tidligere lokaler hvor Jysk lå, åbnede Sport 24 Outlet, Jysk og THansen  flyttede til støre lokaler, Sygesikring Danmark fik nye lokale.
 Her i 2013 åbner flere nye butikker, og Ønskebørn har fået større lokaler -  så det ser ikke så skidt ud alligevel – men kære medborgere ”Handel  lokalt – ellers ender det fatalt.

Med venlig hilsen
Christian Schulz
Hjortebrovej 67
Haderslev


Publiceret 05 February 2013 09:52