Patrick Nielsen (t.h.) er hovednavnet lørdag i Dokken, men også hans lillebror Micki (t.v.) skal i ringen.

Patrick Nielsen (t.h.) er hovednavnet lørdag i Dokken, men også hans lillebror Micki (t.v.) skal i ringen.

Boksestjerner træner i Bilka

Boksebraget lørdag aften er forbeholdt dem med billet, men resten af Esbjerg kan også komme tæt på boksestjernerne i denne uge

Af
Louise Ritter

Det er langt fra hver dag, at Esbjerg lægger jord til et stort professionelt boksestævne, men lørdag aften går det løs i Blue Water Dokken, hvor hovedkampen står mellem danske Patrick Nielsen og engelske Patrick Mendy. Nielsen skal forsvare sin titel og møder uden tvivl i absolut topform. Det kan alle interesserede ved selvsyn konstatere torsdag klokken 17.00, hvor blandt andre Patrick Nielsen, hans engelske modstander og den lokale Esbjerg-bokser Peter Gram henlægger deres træning til Bilka i Stormgade. Her hilser bokserne på hinanden og måske nogle heldige kunder fra kl. 17.00.
Også fredag - dagen før dagen - kan boksernes kampform opleves helt tæt på, når der kl. 16.00 er officiel 'weigh in' - den kendte seance, hvor boksernes kampvægt tjekkes.

Stadig billetter at få

For de der ikke vil nøjes med at se træning og vægte, er der godt nyt. Det er nemlig stadig muligt at sikre sig billet til lørdagens boksebrag. Der er plads i Dokken til 3.500 tilskuere, men det er arrangørernes forventning, at godt 2.000 vil tage plads, når handskerne snøres for alvor lørdag aften. I løbet af ugen kan billetter blandt andet købes under den offentlige træning i Bilka ligesom de også sælges på Dronning Louise fredag eftermiddag.

null

Publiceret 06 February 2013 14:15