FC Sønderborgs U19-hold, som ses på billedet under en træning, skal på træningslejr i Tyrkiet sammen med U17-holdet. Foto: Jonnie Kristensen.

FC Sønderborgs U19-hold, som ses på billedet under en træning, skal på træningslejr i Tyrkiet sammen med U17-holdet. Foto: Jonnie Kristensen.

FC Sønderborg varmer op i sydens sol

To ungdomshold skal på træningslejr i Tyrkiet

FC Sønderborg drager den 9.-16. februar på træningslejr i Tyrkiet med U17 og U19-hold.
Turen går til Side, ikke langt fra Antalya i Tyrkiet. Her vil der være mulighed for at gennemføre to daglige træningspas og forhåbentlig et forspring i bestræbelserne på at sikre optimal forberedelse.
"Med en temperatur på ca. 20 grader kan vi allerede nu begynde at arbejde med de elementer i spillet som jo ofte er kampafgørende. Det kunne være en ændret måde at lave opspil på eller f.eks standardsituationer, der jo kræver mange gentagelser og ofte kun involverer få spillere. Dette er ikke muligt i Danmark med temperature omkring 0 grader og ofte vådt vejr. Vi vil ligeledes kunne træne på perfekte græsbaner, noget vi jo ellers tit skal helt hen omkring slutningen af april for, at kunne i Danmark," siger talentchef og U19 træner i FC Sønderborg, Lars Nielsen.
Turen byder på to træningskampe til hvert hold mod de schweiziske hold Delemond og storklubben FC Basel.
"Vi glæder os alle rigtig meget til turen. Det er første gang FCS drager til udlandet på træningslejr med de ældste ungdomsårgange. Vi kan forhåbentlig drage en masse god erfaring, således dette vil blive en fast størrelse i vores arbejde med de største talenter her i vores område," siger Lars Nielsen.

Publiceret 06 February 2013 11:00