Smadrede fjernsyn og knuste glas var bare en lille del af den ødelæggelse Tjørnegårdskolen var udsat for.

Smadrede fjernsyn og knuste glas var bare en lille del af den ødelæggelse Tjørnegårdskolen var udsat for.

Groft hærværk på Tjørnegårdskolen

Rystet skoleleder, beretter om skaderne

Nils Nørbo måtte mandag morgen konstatere, at hans skole havde haft uønsket besøg hen over weekenden. De ubudne gæster startede deres hærgen på lærerværelset, hvor møbler lå kastet rundt, og flere fladskærms fjernsyn var smadret. Dernæst var gerningsmændene brudt ind i kantinen. Her knuste de glas og service, og til sidst tømte de en hel skumslukker ud over det hele.
-Er du klar over hvor svært sådan noget er at gøre rent? sukker skoleleder Nils Nørbo. Som kronen på værket, kørte gerningsmændene en tur rundt på en af skolens store gulvvaskemaskiner. Efter at have braget den gennem en dør, valgte at køre den ud over en trappe.
Her står den store maskine så, midt på trappen, indtil skolen kan få nogle flyttemænd ud og bugsere den væk.
–Det er så ærgerligt. Man bliver faktisk rigtig ked af det. Vi vil jo meget hellere bruge skolepengene på bøger og den slags, siger skolelederen. Efter en gennemgang af skolen er der ikke tegn på, at noget er stjålet. Derfor formoder Nils Nørbo, at der er tale om rent hærværk. Men han kan ikke komme på hvorfor nogen skulle kunne finde på den slags.
–Vi har talt om, at der måske kunne være nogen, der er blevet sure på skolen. Men vi kan ikke forestille os hvorfor. Derfor håber skolelederen også, at folk vil stå frem hvis de har set noget omkring skolen lørdag aften ved halv ni tiden.

Hjælp:

Har man oplysninger i sagen skal man kontakte Midt- og Vestsjællands politi på telefon 114 eller 46 35 14 48

Publiceret 06 February 2013 10:00