Ole Holm Johansen

Ole Holm Johansen

Lokal skoleleder flytter til Horne-Tistrup Skolerne

Horne-Tistrup Skolerne får ny leder allerede d. 1. marts. Det er lederen af Næsbjerg Skole Ole Holm Johansen, der overtager jobbet.

Af
Kim Schou

Skoleleder Dorthe Friis Godiksen har besluttet at stoppe efter blot et år på Horne-Tistrup Skolerne. Hun fratræder til juli, men er sygemeldt:
"Der er brug for at få ledelsen på plads, og det er besluttet at Ole Holm Johansen fremover varetager opgaven. Med ham får Horne-Tistrup en meget kompetent leder med stort kendskab til Varde Kommunes skoler," siger direktør for Børn og Unge i Varde Kommune Louise Raunkjær.
I Næsbjerg er der forståelse for beslutningen:
"Vi er naturligvis kede af at sige farvel til Ole, men omvendt er vi stolte af på den måde at bidrage til det samlede skolevæsens positive udvikling, siger skolebestyrelsesformand for Næsbjerg Skole," Karen Johanne Sørensen.
Skolebestyrelsesformand for Horne-Tistrup Skolerne Winnie Lolk Pallesen ser frem til samarbejdet med Ole Holm Johansen:
"Det er positivt, at vi allerede i marts får en ny skoleleder, vi véd fungerer," siger hun.
Ole Holm Johansen har været skoleleder på Næsbjerg Skole i tre et halvt år. Inden da var han lærer i Esbjerg og viceskoleleder i Vejen Kommune. Ole Holm Johansen er 47 år og bor med sin familie Hjerting.
Arbejdet med at finde en ny skoleleder til Næsbjerg Skole går nu i gang. Det bliver med tiltrædelse 1. august, og indtil da konstitueres viceskoleleder Ervin Hansen som skoleleder.
Skolerne i Tistrup og Horne blev lagt sammen, da skolestrukturen blev ændret fra august 201

Publiceret 06 February 2013 07:00