Rumlerim er klar med en til omgang sjove koncerter på Teater Vestvolden.

Rumlerim er klar med en til omgang sjove koncerter på Teater Vestvolden.

Rumlerim holder et brag af en fastelavnsfest

Teater Vestvolden og Rumlerim fortsætter deres koncerter for børn og deres forældre - næste gang er på lørdag kl. 14

Det bliver et brag af en fastelavnsfest, når Teater Vestvolden lørdag den 14. februar inviterer til endnu et sjovt og musikalsk arrangement med Rumlerim.
Rumlerim er en trio, som blandt andre den lokale musiker Anders Bøgelund står bag. Rumlerim spiller musik for børn og voksne, der ikke har glemt at være børn.
- Vi synger på dansk og materialet er originalkomponerede børnesange med vitaminer til både hoveder og ben, lyder det fra trioen.
Orkesteret har udsendt 3 CD'er og er desuden aktuelle på Rådet For Sikker Trafik's CD udgivelser i Børnenes Trafikklub. Sangene herfra er skrevet af Jan Irhøj, som også tidligere har leveret sange til Børnenes Trafikklub; Max & Antonette og Ole & Melanie, udgivelser som er kendt af rigtig mange børn og forældre.
Initiativet til koncerterne for børn og forældre på Teater Vestvolden startede for et år siden. Det er musikerne Anders Bøgelund og Jan Irhøj, der i samarbejde med Teater Vestvolden, og med økonomisk støtte fra DPA, står bag disse koncerter. Arrangementerne har været velbesøgte, og der er aftalt koncerter én gang om måneden helt frem til april 2013.
Arrangementerne foregår én lørdag om måneden kl. 14.00 i Teater Vestvoldens Café. Entréprisen er 35,- kr. (både for børn og voksne). Caféen er desuden åben for salg af div. drikkevarer og kage samt mulighed for at købe CD'er m.m.
 
 

Publiceret 06 February 2013 08:00