Salgschef Jacob Handberg.

Salgschef Jacob Handberg.

Spark salget i gang

Jacob Handberg fra Salgschef.dk giver tips og tricks til, hvordan iværksættere og virksomheder kan sparke salget i gang.

KØGE : Køge Erhvervsservice har inviteret Jacob Handberg fra Salgschef.dk til at fortælle, hvordan iværksættere og virksomheder kan sætte gang i salget. Fyraftensmødet giver dig tips og tricks til, hvordan du bruger salgsteorien aktivt og får salget ført ud i livet.
Fyraftensmødet er både for dig, som skal starte salget op og til dig, som allerede er i gang.
For mange kan det være en barriere at starte op med salget, da de ikke ser sig selv som sælgere. Derfor kan iværksættere og virksomheder gå glip af salget og dermed også indtjeningen.
På fyraftensmødet vil Jacob Handberg fortælle om de mest grundlæggende salgsteorier, så det bliver nemmere at omsætte dem til praksis og få gang i salget.
- Det er de små skridt, som sænker barriererne for at skulle sælge, så det bliver nemmere at øge salgsindsatsen bagefter, siger Jacob Handberg fra Salgschef.dk.
- Det vigtigste er at tage beslutningen, sætte overkommelige mål, så motivationen følger med.
Udover salgsteorien vil Jacob Handberg komme med et indblik i sælgerens verden og komme med eksempler på, hvordan du kan tilrettelægge dit salgsarbejde bedst muligt.
Målet med fyraftensmødet er, at du går fra mødet fyldt med motivation til at gå ud og afprøve de nye metoder.
Jacob Handberg har en bred erfaring med salgtræning og salgsledelse i danske og internationale virksomheder. Igennem hele salgskarrieren har træning af sælgere været en vigtig del af Jacob Handbergs job.
Jacob Handberg har bl.a. trænet sælgere hos nogle af Europas største kæder inden for forbruger elektronik, samt en lang række distributører der arbejdede med forhandlersalg.
Fyraftensmødet med Jacob Handberg er en del af en række fyraftensmøder, hvor der bliver sat fokus på forskellige emner som f.eks. salg, markedsføring og PR. Emner som giver viden og værdi til iværksættere og virksomheder.
Se programmet for fyraftensmøderne her .
Tilmelding sker ved at sende en email med kontaktoplysninger til erhvervsservice@koege.dk .
pm

Vidste du, at

Køge Erhvervsservice er Køge Kommunes enhed, der tilbyder vejledning, arrangementer og kurser til Køges virksomheder. Fyraftensmøderne er et nyt initiativ, som skal være med til, at give ny viden til forskellige områder i virksomhedernes drift og udvikling.

Publiceret 06 February 2013 17:15