Joke eller hærværk?

Det skal nok være dem, der mener, at det enten er hærværk eller en syg form for humor, at visse personer i nattens mulm og mørke har skiftet et par af Haderslev Kommunes skilte ud med hjemmelavede skilte, der fortæller noget helt andet end de oprindelige. Jeg ser udskiftningen som en herlig joke - en god praktical joke.

Skiltene er sat op i Haderslev. I stedet for henvisning til Ehlers-museet henvises nu til Visdom, og ved indgangen til byretten er sat et skilt op med teksten Succes.

Den lille joke kalder på smil på en dag med sjasket føre og kuldedøgn i udsigt, men som så ofte før er der ikke langt mellem jokes og hærværk. Hvis de oprindelige skilte ikke i løbet af et par dage dukker op igen, står kommunen med en dum udgift til fremstilling af nye skilte, og det er ikke morsomt. Det er hærværk.

Med skiltene returneret til rette ejer har der blot været noget at grine af, og så kan vi, der kan lide overraskelsen ved praktical jokes, se frem til, hvad næste udspil er fra den lille gruppe, som jeg formoder står bag.

Haderslev Kommune har heldigvis ikke gjort en sag ud af det, men i stedet lovet frit lejde til synderne, hvis de afleverer skiltene igen. Sådan!

Havkatten Calle

Publiceret 06 February 2013 16:00