Jørgen Jørgensen ser frem til at modtage mange navneidéer. Husk, at

Jørgen Jørgensen ser frem til at modtage mange navneidéer. Husk, at "Skærup" skal indgå i forslaget.

Konkurrence:

Hvad skal huset hedde?

Skærup Forsamlingshus skal have nyt navn. Har du et godt forslag, kan du vinde et gavekort på 5.000 kroner

Af
Lars Saugbjerg

Så kan du godt sætte dine kreative talenter i sving. Ejerne af Skærup Forsamlingshus, Gitte & Jørgen Jørgensen, er nemlig på jagt efter et nyt navn til det populære spisested. Og de sætter et gavekort på højkant. 5.000 kr., som kan bruges til fx "mad ud af huset" eller som tilskud til en god fest i forsamlingshuset. Ja, faktisk er der ikke tale om et forsamlingshus i traditionel forstand. Det er en "selskabsrestaurant".
"Vi vil gerne give huset et nyt navn, der giver et bedre billede af stedet. Vi håber, at avisens læsere kan byde ind med nogle forslag. Eneste betingelse er, at "Skærup" skal indgå i navnet," fortæller Jørgen Jørgensen.
Skulle det mod forventning ske, at ingen kan diske op med nogle brugbare navneforslag, bliver der trukket lod om gavekortet blandt alle deltagere. Lodtrækning kan også komme på tale, hvis nogle af deltagerne foreslår samme navn.

Gourmet

Skærup Forsamlinghus fungerer i dag som restaurant, hvor de stemningsfyldte lokaler kan rumme selskaber op til 150 gæster. Gitte og Jørgen Jørgensen byggede til for syv år siden, og allerede dengang kom det på tale at ændre navnet.
"Men jeg var lidt stædig. Vi har været her siden '97 - og har opbygget et godt ry i området. Så jeg blev lidt nervøs med tanke på et navneskifte. Men omvendt synes jeg heller ikke, at ordet forsamlingshus signalerer, hvad vi står for. Vi er jo ikke et forsamlingshus. Og derfor skal vi naturligvis skifte navn," siger Jørgen Jørgensen, der skriver kok på visitkortet. Han har tidligere høstet masser af gourmet-erfaring på Søllerød Kro og som køkkenchef på Kongebrogården i Middelfart og Merlot i Vejle.
"Her i huset laver vi tingene fra bunden. Tre, fire, fem eller seks retter. Vi er grundige, for vores kunder sætter pris på god mad og god vin. Vi er bestemt ikke kun suppe, steg og is," konstaterer kokken.

Brudepar siger nej

Der er flere gunde til, at ejerne ønsker et nyt navn.
"Vi har oplevet, at folk fravælger stedet alene på grund af navnet. Forsamlingshus klinger ikke godt. Fx ønsker nogle brudepar ikke, at ordet forsamlingshus optræder i deres indbydelser. Det bliver ikke opfattet ekslusivt nok. Vi oplever også, at virksomheder fravælger os af samme årsag," siger Jørgen Jørgensen.
Men når gæsterne først træder ind i festlokalerne, bliver de mødt af lyse, imødekomne lokaler, hvor der er højt til loftet. Glem alt om cigarstank og spytbakker.
"Vi er bevidste om, at festen betyder meget for kunden. Vedkommende har måske sparet op længe, og alting SKAL bare klappe. Førsteklasses, personlig betjening, kulinariske oplevelser og kvalitet er vigtige nøgleord. Helhedsoplevelsen skal være i orden," slutter Gitte og Jørgen Jørgensen.
Deltagelse i navnekonkurrencen: Se kuponen på side 6 i denne uges avis. Den 5./6. marts offentligør vi vinderen af konkurrencen i Lokalavisen Budstikken - og afslører husets nye navn.

"Vi er her, fordi vi kan lide det. Og det kan vores gæster mærke. Nu mangler vi bare et godt navn."
Jørgen Jørgensen
Skærup Forsamlingshus

Publiceret 06 February 2013 07:00