Alle kontorer i udviklingsparken Slagteriet på Havneparken er udlejet.

Alle kontorer i udviklingsparken Slagteriet på Havneparken er udlejet.

Succes:

Små virksomheder deles om reception

Tæt på 50 virksomheder bor til leje i Slagteriet Udviklingspark Vejle

Slagteriet Udviklingspark Vejle kan nu for første gang melde alt udlejet. Udviklingsparken blev etableret i 2001, og skiftede for tre år siden navn og satte gang i en målrettet udvikling.
"Det tager tid at brande husets muligheder og udvikle konceptet, så det er attraktivt for virksomhederne at leje et kontor i Slagteriet. Vi har fundet formen, og virksomhederne har fundet os," siger en glad centerleder, Per Hein.
Han har oprettet en venteliste til interesserede virksomheder, men da der i en udviklingspark er et naturligt flow af indflytning og fraflytning, behøver man ikke vente længe på at få et kontor.

Fælles reception

Beboerne i Slagteriet Udviklingspark Vejle har fælles receptionister, der sørger for at tage imod gæster, sender post og booker mødelokaler med mere.
"Populært sagt tager de sig af alt bøvlet, så virksomhederne kan koncentrere sig om at yde deres kunder den bedste service. Det er en af forklaringerne på vores succes. Andre årsager er en rimelig husleje og fleksible rammer. Det gør stedet attraktivt for både iværksættere og for større virksomheder, der ønsker at åbne en afdeling i Vejle," mener Per Hein.
Centerlederen peger også på, at huslejen er rimelig, og at virksomhederne kan flytte ind i større eller mindre lokaler, hvis de får behov for det. Det er med andre ord rimeligt fleksibelt at bo i udviklingsparken.
"Målet er, at virksomhederne vækster, skaber nye arbejdspladser og vokser ud af rammerne i udviklingsparken. Så sat lidt på spidsen er vi paradoksalt nok først en succes, når virksomhederne flytter ud i andre og større rammer ude i byen," siger Per Hein.
 
FAKTA om Slagteriet Udviklingspark Vejle
Cirka 3.000 kvadratmeter
Bemandet reception
Mødelokaler i flere størrelser
45-50 virksomheder og 110-120 daglige brugere
Priser fra 1.850 kroner om måneden
Fælles kantine
Mange faglige arrangementer og netværksmøder

Centerleder Per Hein, Slagteriet Udviklingspark Vejle

Centerleder Per Hein, Slagteriet Udviklingspark Vejle

Publiceret 06 February 2013 11:00