10 medaljer til Hvidovres årgangssvømmere ved internationalt svømmestævne

Hvidovre svømmeklubs årgangssvømmere var til stævne i Lyngby, og resultatmæssigt klarede svømmerne sig over al forventning

30 svømmere fra Hvidovres B, C & D hold deltog for nylig i det internationale langbane svømmestævne Lyngby Open. Flere svømmere fra den danske elite deltog i stævnet, samt svømmere fra Sverige og Holland. For Hvidovres årgangssvømmere blev det til 13 finaler, 10 medaljer samt en masse personlige rekorder.
- Det var dejligt at mærke, at stemningen blandt svømmerne var god, og det var helt sikkert en af årsagerne til at svømmerne præsterede som de gjorde, siger C-holdets træner Jonas Dideriksen. 
Gennem stævnet blev det til 13 finaler, 10 medaljer samt mange personlige rekorder, hvor især Josefine Brosbøl Olsen med 6 guldmedaljer gjorde sig gældende på medaljeskamlen. Signe Skousen, Laura Lange samt Kristine Mikkelsen opnåede desuden medaljer.
Derudover svømmede Silja Hansen, Simone Bukholt, Marcus Rappenborg og Mikkel Samsøe sig i finalerne, hvor de leverede nogle rigtig fine tider og opnåede gode placeringer.
Hvidovres yngste årgangssvømmere klarede sig også rigtig flot under stævnet og var dem der præsterede de største personlige rekorder. Men da de skulle konkurrerer mod lidt ældre svømmere lykkes det ikke Hvidovres kommende stjerner at kvalificerer sig til finaleafsnittende.
- Stævnet viste tydeligt, hvor vigtig det er at heppe og være der for hinanden. Svømmerne præsterede max i alle deres løb, og det var fedt at være træner på sidelinjen, så jeg takker svømmerne for god og hyggelig weekend, slutter Jonas Didriksen.

Publiceret 11 February 2013 08:30