Anemonestuen i Børnehaven Spirehuset har haft bedsteforældredag.

Anemonestuen i Børnehaven Spirehuset har haft bedsteforældredag.

Der blev klippet og klistret i Anemonestuen

Anemonestuen i Børnehaven Spirehuset har haft bedsteforældredag

Anemonebørnene havde fået kuverter med hjemmefra med deres bedsteforældres navne på og frimærker.
Så af sted det gik til den store røde postkasse på Møgelmosevej, "hvornår får min Bedste så brevet, bare hun kommer, jeg ved hun kommer, for hun elsker mig overalt på jorden," var blot nogle af de ting, som børnene snakkede med hinanden om.
Der gik ikke lang tid før telefonen ringede, og bedsteforældrene begyndte at meldte sig til de to dage, hvor det foregik.
"Vi havde bestemt der skulle klippes fastelavnspynt til børnenes fastelavnsris. Så vi lavede skabeloner i stakkevis, katte, masker, kroner, tønder og silkepapirsstrimler," fortæller pædagog Lise Ross Kristensen fra Anemonestuen.
Og endelig kom den store dag hvor bedsteforældrene skulle komme. Flagene var sat foran døren, bordene gjort klar med diverse skabeloner. Der blev, klippet, klistreret, pyntet med glimmer, pailletter og pomponer i lange baner. Sikke flotte fastelavnsrisene blev.
"Efter det hårde arbejde fik vi alle sammen en god frokost med masser af dejligt pålæg til. Så var det slut på en dejlig bedsteforældredag i Børnehaven Spirehuset , en dag børnene husker ikke mindst på grund af alle jer dejlige bedsteforældre der benyttede lejligheden, og mødte frem," lyder det fra Lise Ross Kristensen.

Publiceret 11 February 2013 11:00