Lene Andersen og Ayan Hassan er begge glade for den udvikling Boulevardbebyggelserne har taget.

Lene Andersen og Ayan Hassan er begge glade for den udvikling Boulevardbebyggelserne har taget.

Her er dejligt at bo

To af beboerne i Boulevardbebyggelserne har kun positive ting at sige

Af
Kim Schou

Lene Andersen er en af de personer der kender området bedst. I 1974 flyttede hun ind på Hjortestien, og har gennem en årrække fulgt udviklingen i området.
"Det var en fantastisk god idé at renovere området, for det er jo blevet et endnu bedre sted at bo og være i," fortæller Lene Andersen, som også selv er aktiv i Trivselshuset.
"Jeg elsker at være kreativ, og er med til at strikke og en gang i måneden deltager jeg i kreativt træf," fortæller hun.
Åbenheden i området har hun også lagt mærke til.
"Helt ærligt, så synes jeg faktisk, at det er "nydanskerne" der har rykket sig mest, og er blevet mere åbne," fortæller hun.
En af dem hun hentyder til, er 29-årige Ayan Hassan, der har boet i blokken siden hun var fire år.
"Jeg synes, sammenholdet er blevet bedre," fortæller alenemoderen til fire børn mellem et og seks år. Hun er udlært social- og sundhedsassistent og vil gerne læse videre til sygeplejerske.
Ayan Hassan gør selv meget for at styrke sammenholdet. Hun deltager på motionsholdet, er med til foredrag og deltager også i børnearrangementer.
"Selvom jeg er muslim, så synes jeg også, det er vigtigt, at mine børn får det bedste fra de danske traditioner, så mine børn afleverer også sokker til julemanden, og de holder også fødselsdage," smiler forbilledet for muslimerne.

null

Publiceret 11 February 2013 09:00