Køge Bibliotek.

Køge Bibliotek.

Kolossal stor interesse for digital selvbetjening

KØGE: Tilmeldingerne til KøgeBibliotekernes it-kurser er strømmet ind.
- Interessen for at lære it og digital selvbetjening er stor – ja, meget større end vi havde forudset, fortæller Anders Kragh Sørensen, der er projektleder for Digitalisering for Alle, og oplyser, at KøgeBibliotekerne er i fuld gang med at planlægge ekstra it-kurser i april og maj for at kunne opfylde den store efterspørgsel.
Telefonerne har kimet på bibliotekerne som følge af det brev alle borgere der er fyldt 65 år modtog sidste uge fra Køge Kommune. I brevet kan borgerne læse om, hvordan man fremover selv skal klare en række opgaver digitalt, når man skal kommunikere med det offentlige, og om it-kurserne, som KøgeBibliotekerne udbyder.
- De udbudte it-kurser – både i digital selvbetjening og internet for begyndere – er nu overtegnet. Vi opfordrer alle interesserede borgere til at holde øje med Køge Onsdag i uge 11, hvor vi annoncerer nye datoer for endnu flere it-kurser. siger Anders Kragh Sørensen.
Man kan desuden henvende sig til Anders Kragh Sørensen på tlf. nr. 5667 2885 fra på mandag 18. februar, hvis man er en gruppe, forening eller lignende på ca. 8 personer, der gerne vil afholde sit eget it-kursus.
pm

Publiceret 11 February 2013 17:15