Nabiha. (Pressefoto).

Nabiha. (Pressefoto).

Nabiha søger lokalt opvarmningsband i Greve

MUSIK: Nabiha ønsker lokale talenter på programmet til sin koncert på Portalen, Greve. Hun vælger talentet i samarbejde med publikum, og for at komme i betragtning skal man melde sig til nu.
Når Nabiha optræder på Portalen i Greve den 20. april, vil hun gerne præsentere et håndplukket lokalt navn som opvarmning til sin koncert.
Hvem der får fornøjelsen af jobbet, bliver afgjort af publikum og Nabiha via platformen www.localheroes.dk. Her melder bands og solister sig til, fans lytter og stemmer, og Nabiha plukker til sidst sin favorit blandt de 10 mest populære deltagere.
Derfor opfordrer hun alle kunstnere med relevant lokal tilknytning til Greve og opland om at ansøge hurtigst muligt.
Fristen for ansøgningen og indsamling af stemmer er 22. marts.
- Det var en fornøjelse at arbejde med Local Heroes på min sidste tour, så jeg ser frem til at gøre det igen. Jeg synes det er rigtig dejligt at lytte til nye talenters musik og nyder at gennemgå alle de artister som Local Heroes finder, siger Nabiha.
Den karismatiske sangerinde Nabiha, som har rødder i Danmark, Gambia, Mali og Marokko, er blevet kendt for at spille kulørt, tempofyldt og livsbekræftende pop-musik.


Senest har Nabiha ramt hele den danske befolkning lige i hjertet, da hun optrådte som deltager i det populære tv-program Toppen Af Poppen, hvor kendte kunstnere tager på en rejse sammen og fortolker hinandens musik.


Lige nu er Nabiha top aktuel med hendes seneste hit 'mind the gap'.
pm

Publiceret 11 February 2013 16:15