Nyd de første uger af foråret under den varme spanske sol.

Nyd de første uger af foråret under den varme spanske sol.

Oplev det tidlige forår på solrige Mallorca

LÆSERREJSE: Foråret nærmer sig - men hvor det på disse nordlige breddegrader kan være lidt usikkert om, hvornår de lunere dage for alvor slår igennem, er der ingen tvivl på den spanske ferieø, Mallorca.
Her har foråret definitivt holdt sit indtog i slutningen af april. Og Mallorca er lige netop stedet, hvor vores næste læserrejse i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser går hen.
Læserne har muligheden for at opleve det tidlige forår på Mallorca i dagene fra den 27. april til 4. maj.
Læserne kan vælge mellem to hoteller. Enten at få ophold på Hotel Venecia I Alcudia i 2-værelseslejligheder med bad/toilet samt balkon/terrasse og havudsigt. Her er ingen pension.
Prisen for indlogering på Hotel Venecia er kun kr. 2.998 pr. person ved 2 personer i samme lejlighed. Ønskes lejlighed alene er der tillæg på kr. 2.030 pr. person.
Eller vore læsere kan vælge ophold på Hotel Sol Trinidad i Palma Nova/Magaluf i dobbeltværelser med bad/toilet samt balkon. Her er halvpension - morgen og aftensmad - inkluderet. Ønsker man at bo på dette hotel, er der tillæg på kr. 500 i forhold til prisen på Hotel Venecia.
For transport fra lufthavn til hotel tur/retur er der tillæg pr person på kr. 175. Ønskes let anretning på flyet tur/retur er der tillæg på kr. 160 pr. person. Der er dansk rejseleder.
Ønskes afbestillingsforsikring er der tillæg på kr. 220 pr. person. Desuden et administrationstillæg på kr. 50 pr. person.
Afrejse finder sted lørdag den 27. april fra Kastrup lufthavn med sidste mødetid kl. 06.40. Hjemkomst lørdag den 4. maj kl. 15.25 til Københavns Lufthavn.

Lidt om Mallorca.

Mallorca er et fantastisk populært feriemål for mange skandinaver. Og det er forståeligt. Øen byder sine gæster på en masse goder. Her er sprudlende tapasbarer, palmeflankerede strandpromenader, farverige bjerglandsbyer og grotter hvor der vises frem og spilles klassisk musik.
Og så er der flotte kulturarvestykker og smukke bygningsværker – en del opført i den særlige modernista-stil, som man bl.a. forbinder med den spanske superarkitekt Antoni Gaudi. En af Europas mest populære ferieøer har noget at byde på for folk i alle aldre.
Alcudia er delt op i tre dele: Den gamle bydel med flotte herskabsboliger fra 1600-tallet er omkranset af gamle, monumentale bymure. Havnebyen Puerto de Alcudia med den hyggelige lystbådehavn og mange butikker og lokale restauranter ligger et par kilometer væk og er stort set vokset sammen med strandområdet Playa de Alcudia. Herfra kan man se de lokale fiskere bringe dagens fangst i land, man kan dyrke forskellige former for vandsportsaktiviteter og man kan tage på udflugter til bl.a. Menorca.
For de mindste vandhunde lokket byens Hidropark med bølgebassin, børnepool og hæsblæsende ture på rutsjebanerne.
Palma Nova og Magalluf, som ligger vest for Palma, er to byområder, som næsten er vokset sammen. I sommermånederne nydes livet langs strandpromenaden, hvor der ligger talrige caféer, tapasbarer, fastfood-spisesteder og souvenirbutikker, og i aftentimerne er der en livlig feriestemning i gaderne og på områdets mange barer og diskoteker.
I disse to byer er der heftig aktivitet på udskænkningsstederne, og disse feriebyer henvender sig derfor primært til et yngre publikum og folk som gerne holder sig længe oppe om natten.
Vi beder vores læsere om at ringe direkte til vores kontakt personer hos Falk Lauritsen Rejser som vil sidde klar ved telefonen fra mandag til fredag mellem kl. 9.30–16.00 og svare på spørgsmål samt bestilling af rejsen.
Ring på nr. 7010 2688. Husk at opgive kode "Læs nr. 123" for at få del i denne specialpris.

Lørdagsavisens læsere kan vælge at blive indlogeret på Hotel Venecia i Alcudia - uden pension.

Lørdagsavisens læsere kan vælge at blive indlogeret på Hotel Venecia i Alcudia - uden pension.

Eller på Hotel Sol Trinidad i Palma Nova/Magaluf med morgen- og aftensmad inkluderet i prisen.

Eller på Hotel Sol Trinidad i Palma Nova/Magaluf med morgen- og aftensmad inkluderet i prisen.

Valdemosa - et af de mange spændend eudflugtsmuligheder på Mallorca.

Valdemosa - et af de mange spændend eudflugtsmuligheder på Mallorca.

Palma de Mallorca.

Palma de Mallorca.

Publiceret 11 February 2013 12:00