Rion Rayfield sørgede for 35 points til Comets. (Privatfoto).

Rion Rayfield sørgede for 35 points til Comets. (Privatfoto).

Solrød Comets bevarede 1. pladsen

BASKETBALL: Efter sidste weekends sejr over det unge hold fra USG, var det en helt anden udfordring Solrød Comets kom på, da man på udebane skulle møde det bundrutinerede hold fra Høbas i hallen på Rungsted Skole.
Konceptet var klart fra kampens start, der skulle løbes på alle bolde og man skulle sørge for at have en safety guy i hvert angreb således at man stoppede hjemmeholdets, på trods af alderen, vældig hurtige Per Hjort.
Som det så ofte før er set, så var hjemmeholdets opvarmning ganske sparsom, og det var tydeligt at det var de unge drenge fra Sydkysten der havde mest power i stængerne. Hjemmeholdet bruger ofte de første 10 minutter til at komme igang på. Høbas valgte at starte ud i et zoneforsvar, men heldigvis uden held. Solrød Comets havde et modsvar klar lige med det samme og fik samtidig holdt de gamle drenge på et minimum af scoringer. Efter de første 10 minutter var stillingen 26-16 i Solrød Comets favør.
Solrød Comets bevarede føringen kampen igennem og kunne til sidst trække sig tilbage med en sejr på 96-77.
Dermed bevarede "kometerne" førstepladsen i 2. Division Øst med to points foran Brønshøj BK.
For Solrød Comets var det Rion Rayfiels 35, Patrick Fenger 18, Henrik Thomsen 17, Mickey Fenger 9, Henrik Schou 6, Simon Tjerrild 4, Kristoffer Knudsen 3, Mats Weileby og William Wendler 2 der kom på scoringstavlen.
Solrød Comets næste kamp er tirsdag den 26. februar kl. 20.00 på udebane mod Greve BK.
pm

Publiceret 11 February 2013 08:45