Tidligere politimester Hanne Bech Hansen. (Foto: JCJ).

Tidligere politimester Hanne Bech Hansen. (Foto: JCJ).

Vellykket arrangement hos Addere Revision

Under overskriften "Tryghed" havde Addere Revision inviteret deres samarbejdspartnere til foredrag med Hanne Bech Hansen.

Af
Af Rebekka Skovlund Knudsen

FOREDRAG: Hos Addere Revision er man som så mange andre steder meget bevidste om hvad finanskrisen gør ved folks fornemmelse af tryghed. Og at de som rådgivere har en stor opgave med at skabe tryghed for kunderne.
Det var baggrunden for et stort arrangement hos Addere Revision som blev holdt den 7. februar for deres samarbejdspartnere.
- Aftenen handlede om at få snakket med de andre rådgivere om tryghed og om hvordan vi kan skabe tryghed for vores kunder, som primært er ejerledede virksomheder som jo især har mærket finanskrisen, fortæller statsautoriseret revisor Brian Hansen fra Addere Revision.
Aftenen startede med et foredrag af tidligere politimester Hanne Bech Hansen, som blandt andet fortalte om tragedien på Utøya og om hvordan man kan undgå at noget lignende sker i Danmark.
- Hun beroligede os med at hun ikke mente det kunne ske i Danmark, og det var et rigtig godt foredrag hvor hun kom godt rundt om emnet "tryghed", siger Brian Hansen.
Efter foredraget var der god tid til at de 45 deltagere kunne tale videre om emnet og udveksle erfaringer mens de nød en lækker middag fra Vallø Slotskro.
- Det var en virkelig lækker menu, og det virkede som om alle hyggede sig og fik snakket godt, konkluderer Brian Hansen.

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

Publiceret 11 February 2013 16:15