(Colourbox).

(Colourbox).

PensionDanmark:

Reagér på mail om uddannelsestilskud

UDDANNELSE: Mail om efteruddannelsestilskud til Køges virksomheder er penge værd. Reagér på den, lyder budskabet fra PensionDanmark.
Det kan ligne en spammail, som lover guld og grønne skove. Men den er god nok, hvis man som virksomhed i Køge Kommune modtager en mail med overskriften ”Du kan få tilskud fra kompetenceudviklingsfonden”.
Siden oktober sidste år har PensionDanmark nemlig sendt en mail til virksomheder, som har haft medarbejdere på AMU-kurser, og som har fået offentligt tilskud. I mailen står der, at virksomheden også kan have ret til tilskud fra en af de uddannelsesfonde, som PensionDanmark administrerer. For at få udbetalt tilskuddet kræver det dog, at virksomheden reagerer på mailen.
- Vi har nu gjort det endnu nemmere for virksomhederne at få fondstilskud. Desværre oplever vi, at det ikke er alle virksomheder, som reagerer på vores mail – måske fordi de tror, det er spam. Og det er ærgerligt, for på den måde får de ikke gavn af fondstilskuddet. Derfor vil vi gerne opfordre virksomhederne til at huske at åbne mailen og med få klik sikre sig tilskuddet, siger Niels Bonø, der er chef for Uddannelsesfonde i PensionDanmark.
112 virksomheder i Køge Kommune indbetaler ifølge overenskomsten til en uddannelsesfond, som PensionDanmark administrerer. Tidligere skulle virksomhederne selv huske at søge fondstilskuddet på www.uddannelsesfonde.dk, når de havde haft en medarbejder på efteruddannelse. Det skal de ikke mere.
PensionDanmark henter automatisk de oplysninger, som virksomhederne i forvejen har indtastet på efteruddannelse.dk for at få det offentlige tilskud (VEU-godtgørelse).
De oplysninger sender PensionDanmark i en mail til virksomhederne med besked om, at der også er tilskud at hente i fonden. Virksomhederne skal så blot kontrollere og godkende oplysningerne for at få udbetalt tilskuddet til deres NemKonto.
pm

Publiceret 11 February 2013 12:00