Club Foams bestyrer Steffan Møller Nielsen (til venstre) og forpagter Michael Jul Sørensen på den nye terasse, som er blevet lavet under ombygningen af diskoteket i Vejle.

Club Foams bestyrer Steffan Møller Nielsen (til venstre) og forpagter Michael Jul Sørensen på den nye terasse, som er blevet lavet under ombygningen af diskoteket i Vejle.

Vejle diskotek vil være landets bedste

Frække værtinder og Nordeuropas største lysshow fyrer op under de unge på Club Foam i Vejle

Nordeuropas største lysshow. Det er, hvad de unge får, når de går i byen på diskotek Club Foam på Dæmningen i Vejle. Diskoteket har haft lukket et par uger i januar for at lave om og installere lysshowet, der er leveret af Martin Danmark. Loftet og væggene er fyldt med alverdens lamper og laserlys, og en 20 kvadratmeter stor HD skærm lyser op på endevæggen, så folk på dansegulvet kan følge med i musikvideoen til sangen, de danser til.
En anden nyhed på Club Foam er værtinder. De serverer snacks, øl og spiritus ved bordene og er med til at sætte festen i gang. Værtinderne er dressed up og uddeler for eksempel solbriller og kæder til gæsterne for at fyre op under festen.
"Folk bliver helt anderledes og mere fri, når de lige får sat en solbrille på eller hængt en kæde om halsen," fortæller Club Foams bestyrer Steffan Møller Nielsen.

Forskel på fredag og lørdag

"Det er i bund og grund personalet, der sælger os, så vi bruger sindssygt meget tid på at ansætte de rigtige medarbejdere og lave personaleudvikling med masser af kurser og teambuilding," siger bestyreren.
Om fredagen forsøger diskoteket at appellere til de yngre på 18 - 20 år, der vil have fest på bordene og gang i den. Her i februar måned fejrer man ombygningen med fredags-konceptet "Sorry Baby, It's Friday - I'm Out Clubbing."
Det er blevet taget godt imod med over 1.000 gæster den første fredag, og endnu flere i fredags, hvor rapperne Kesi & Gilli gav live koncert.
Om lørdagen skruer foam lidt ned for abefesten og volumen for at tiltrække de lidt ældre gæster i nattelivet på 20+.
"Det er lidt mere lækkert og lounge-agtigt. Der bliver kælet mere for kvaliteten, og vi har nogle af Danmarks bedste DJ's til at komme og spille for os," fortæller Michael Jul Sørensen, der er en af tre forpagtere af Club Foam.

Ansatte på Club Foam. Foto: Michael Aalborg Kristensen.

Ansatte på Club Foam. Foto: Michael Aalborg Kristensen.

Danmarks bedste

Festen på Foam starter ofte med en privatfest. Flere og flere privatpersoner og firmaer booker diskoteket til en privatfest, inden der senere på aftenen bliver åbnet op for alle.
"Det er fedt for de første, der kommer, at der allerede er gang i en fest, og det gør det nemmere at holde på dem," fortæller folkene bag Club Foam, der har store ambitioner med stedet.
"Det er vores mål at blive Danmarks bedste allround sted i nattelivet. Der sker meget, og der kommer mange til Vejle, og det vil vi gerne være en del af."
I den forbindelse glæder diskoteket sig over, at man de seneste par uger har holdt en pokerturnering for spilfirmaet Betsafe samt tiltrukket pokerspillere, der deltager i den store WPT pokerturnering på Casino Munkebjerg.
"Når der kommer folk fra udlandet til Vejle, er det vores mål, at de også slår et smut forbi Club Foam," siger bestyrer Steffan Møller Nielsen og forpagter Michael Jul Sørensen.
Man kan også afholde kurser, modeshows og lignende på Foam, der sågar også er blevet booket til en konfirmation her i foråret.

Publiceret 12 February 2013 10:15