Regionsdirektør Carsten Slot fra Bredana,

Regionsdirektør Carsten Slot fra Bredana,

300 erhvervsfolk mødes

Inspirationsdag sætter fokus på virksomhedernes mulighed for optimering og effektivisering

Ifølge den seneste prognose fra OECD styrer Danmark mod en kedelig rekord - som det næst dyreste europæiske land at producere varer i. Flere af de forhold, der medvirker til den negative spiral, kan ikke påvirkes umiddelbart. Men der er parametre, som virksomhederne selv kan skrue på for at bevare og endda højne konkurrenceevnen.
"Brugt på den rigtige måde kan de mange nye IT muligheder være med til at hjælpe virksomhederne til at stå stærkere", siger regionsdirektør Carsten Slot fra Bredana, der er Microsoft Dynamics konsulenthus med kontorer i Kolding, Aarhus og Sønderborg.

16 faglige indlæg om stærke løsninger

"OECD tallene viser utvetydigt, at virksomhederne bør overveje alle muligheder. Vi har derfor arrangeret en inspirationsdag, hvor vi gennem 16 faglige indlæg fortæller, hvordan man i eksisterende og nye ERP og CRM systemer kan modvirke følgerne af den negative spiral", siger Carsten Slot.
"Overskriften for dagen er ?at geare virksomheden til at vinde? - og vi har bedt tidligere verdensmester og OL sølvvinder i kanoroning Arne Nielsson, to gange udnævnt til årets inspirator, om at indlede", siger Carsten Slot.
Alle interesserede virksomheder er velkomne til Bredana Solution Day 2013 på Hotel Comwell i Kolding mandag den 4. marts.
Tilmelding via www.bredana.dk. Der er plads til cirka 300 deltagere.
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til regionsdirektør Carsten Slot, Bredana, på tlf. 2526 7722 eller kommunikations- og marketingchef Morten Bøcker på tlf. 2526 7731.

Publiceret 13 February 2013 08:00