Flødeklinikken søger et lokalt opvarmningsband til deres koncert i Vejle.

Flødeklinikken søger et lokalt opvarmningsband til deres koncert i Vejle.

Flødeklinikken søger lokalt opvarmningsband

Hvem skal varme op for hiphopkollektivet Flødeklinikken, når de giver koncert i Bygningen?

Når Flødeklinikken den 12. april optræder i Bygningen i Vejle vil de gerne præsentere et håndplukket lokalt navn som opvarmning til deres koncert.
Hvem der får fornøjelsen af jobbet, bliver afgjort af publikum og Flødeklinikken via platformen www.localheroes.dk. Her melder bands og solister sig til, fans lytter og stemmer, og Flødeklinikken plukker til sidst deres favorit blandt de 10 mest populære deltagere. Derfor opfordrer de alle kunstnere med relevant lokal tilknytning til Vejle om at ansøge hurtigst muligt.
Fristen for ansøgningen og indsamling af stemmer er den 22. marts.
Flødeklinikken er hiphopkollektivet bag P3-hits som "Piger med pistoler", "Barbielund" og "Jeg vil se dig græde." Gruppen består af syv venner, der har kendt hinanden altid og fungerer som en stærk og solid enhed både på og af scenen. Flødeklinikken adskiller sig fundamentalt fra andre hiphop og reggae kunstnere på den danske hiphopscene, fordi de insisterer på, at musikken skal være handmade og live.
Flødeklinikken har allerede slidt de danske landeveje tynde med over 300 koncerter på bagen, og drager i foråret 2013 på forårsturné. De er kendt for at optræde med en blændende live-energi og for fulde huse i hele landet.

Publiceret 13 February 2013 06:00