Martin Asmussen tilbyder Mulligan behandlingskonceptet hos Vasegårdens Klinikker i Fredericia.

Martin Asmussen tilbyder Mulligan behandlingskonceptet hos Vasegårdens Klinikker i Fredericia.

Nyt behandlingskoncept hos Vasegårdens klinikker

Ny fysioterapeut tilbyder det såkaldte "Mulligan" koncept

Fysioterapeut Martin Asmussen, som for nylig blev tilknyttet Vasegårdens Klinikker i Fredericia, arbejder med Mulligan konceptet i sine behandlinger - som en af de få i Trekantsområdet.
Mulligan er indenfor de sidste år blevet et populært behandlingskoncept verden over. Behandlingen er ifølge Vasegårdens Klinikker særlig effektiv, hvis der er smerte eller nedsat bevægelighed i et led. Det er vigtigt, at et led kan bevæge sig i tilpas omfang, ellers må de omkringliggende led kompensere ved at skabe øget bevægelighed.
Får du ikke normaliseret bevægeligheden i fx et stift ankelled, vil du på sigt få skader og smerter i de omkringliggende led, muskler og sener. Det samme gør sig gældende i resten af kroppen, hvis du har et led, der ikke kan bevæge sig i tilpas omfang.
I forbindelse med en behandling skal du aktivt lave specifikke bevægeøvelser samtidigt med, at Martin Asmussen tager forskellige greb. Har en af dine nerver været afklemt og har fået tryk, vil nerven ofte frigives under behandlingen.
"Teknikkerne er skånsomme og smertefrie. Behandlingen er meget effektiv, og du mærker hurtig effekt, hvis Mulligan teknikkerne kan hjælpe dig. Lider du fx af hovedpine, migræne og svimmelhed, kan du også have stor gavn af teknikkerne," lyder det fra klinikken.
Teknikkerne kan bruges til hele bevægeapparatet. Martin Asmussen har alle Mulligan kurserne og tager den afsluttende eksamen i 2013.
Fysioterapeuten tilbyder i øvrigt også almindelig fysioterapi (herunder el-terapi som fx chokbølge), træning og massage. I samarbejde med fodterapeuterne i Vasegårdens Klinikker laver Martin Asmussen desuden specialiserede tests, hvis du fx har hælspore, betændelse i svangsenen, betændelse i achillessenen eller har smerter i forfoden. Ofte kombineres disse tests med gang-, løbe- eller Footscan-analyser.
Martin Asmussen har i en årrække undervist i forskellige fitnesscentre, og har lige startet et bold-hold op i Vasegårdens Klinikker. Se mere på www.vasegaardensklinikker.dk.

Publiceret 13 February 2013 07:00