Uddeler Thomas Rasmussen fortæller, at SuperBrugsen mod forventning har haft en lille omsætningsstigning i januar, og han er meget positiv. Butikken har hver uge 10.000 kundebesøg.

Uddeler Thomas Rasmussen fortæller, at SuperBrugsen mod forventning har haft en lille omsætningsstigning i januar, og han er meget positiv. Butikken har hver uge 10.000 kundebesøg.

SuperBrugsen vælter Hornslet

Uddeler Thomas Rasmussen lover et åbningsbrag som Hornslet ikke har set tidligere

Af
Mogens Greve

Der er lagt op til det helt store åbningsbrag, når SuperBrugsen i Hornslet 28. februar er endeligt klar til at markere skiftet fra SuperBest. Blandt andet har man i en periode været nødt til at bruge begge kæders administrationssystemer.

Stort event

"Vi holder fire dages åbningsbrag som næppe før er set i Hornslet med masser at tilbud på madvarer, iPad, cykler og støvsugere m.m. Der bliver også et stort event - som vi dog venter med at fortælle om til vores annoncering i Lokalavisen," fortæller uddeler i SuperBrugsen, Thomas Rasmussen som 13. maj har 10 års jubilæum i butikken.
Skiftet til SuperBrugsen har ikke betydet personaleændringer. Det har både fysisk og psykisk krævet meget at skifte, da alt er nyt og alle daglige rutiner er væk, men Thomas Rasmussen roser sit personale for at have klaret det så godt.
"Vores sortiment er forskelligt, men vi har bestræbt os på at ramme cirka det samme, og vi er meget åbne for kundeønsker."
Han fortæller videre, at SuperBrugsen har et stort udvalg af discountvarer, men til forskel fra discountbutikkerne er der mulighed for også at kunne vælge den dyrere vare. Om baggrunden for skiftet fortæller Thomas Rasmussen, at det for både Danmark og SuperBest er en svær tid lige nu.
"Da vores revisor rådede os til at skifte til Coop og SuperBrugsen for ikke at skulle tære på egenkapitalen, har vi valgt at gøre det," fortæller uddeler i SuperBrugsen i Hornslet, Thomas Rasmussen.
"I modsætning til både Kiwi, Rema 1000 og Fakta skal vi selv vedligeholde vores bygning."

Det koster normalt 200 kroner at blive medlem i SuperBrugsen. Men ved skiftet valgte man at betale gebyret for de første 1.000, og de meldte sig i løbet af blot 10 dage. Medlemmer kan i butikken selv tjekke deres personlige tilbud. Man satser blandt andet på børnefamilier, og resten af året kan medlemmer således købe Pampers bleer til halv pris.

Publiceret 13 February 2013 16:45