De fem Venstre-kandidatater fra Bov: Michael Gabrielsen, Jens Wistoft, Elin Nielsen-Gehrt, Tim Wulff og Lars Kristensen samt borgmesterkandidat Thomas Andresen.

De fem Venstre-kandidatater fra Bov: Michael Gabrielsen, Jens Wistoft, Elin Nielsen-Gehrt, Tim Wulff og Lars Kristensen samt borgmesterkandidat Thomas Andresen.

Venstre-kandidater klar til valg

Fem Bov-kandidater stiller op for Venstre til kommunalvalget

Venstre i Bov valgte i mandags kandidater til kommunalvalget i november.
30 lokale Venstrefolk var mødt frem til opstillingsmødet for at finde de fem kandidater, der skal bag borgmesterkandidat Thomas Andresen.
"Det er et godt og stærkt hold, vi har fået hernede i Bov med fem topmotiverede kandidater. Der er en stor spredning i alder og erhverv, som gør at hver kandidat kommer med sine helt egne kompetencer," siger vælgerforeningsformand, Henrik B. Christoffersen.
De fem kandidater Tim Wulf, Elin Nielsen-Gehrt, Lars Kristensen, Michael Gabrielsen og Jens Wistoft.
61-årige Tim Wulf er vicepolitikommisær hos Udlændingekontrolafdelingen i Padborg og daglig leder af Politi- og Toldgruppen. Han er bosat i Kragelund og har siden kommunesammenlægningen siddet i Aabenraa Kommunes byråd og tidligere fire år i Bov Kommunes byråd. Han er formand for Børne- og Ungeudvalget, næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget, medlem af Sundhedsudvalget og medlem af Beredskabskommissionen.
50-årige Elin Nielsen-Gehrt bor i Kollund og driver sammen med sin mand Privathospitalet Kollund. Hendes interesser er sundhed, turisme og erhvervsliv og vil gerne arbejde for et godt erhvervsklima i grænseområdet og samarbejde hen over kommunegrænserne.
45-årige Lars Kristensen er produktchef Hella A/S i Aabenraa. Han har været aktiv i foreningsarbejde gennem det meste af hans voksenliv. Han vil gerne arbejde for hele kommunen uden at miste fokus på lokalområdet.
32-årige Michael Gabrielsen flyttede fra tre år siden fra England til Kruså med sin familie. Han er snart færdig med sin bachelor i jura. Hans primære fokus gælder børn og børns muligheder. Han er næstformand i en børnehave og skolebestyrelse.
53-årige Jens Wistoft driver en gård i Kiskelund, hvor han også er født og opvokset. Hans særlige interesse gælder bl.a. teknik og miljø, hvor han gerne vil arbejde for en smidig offentlig forvaltning.

Publiceret 13 February 2013 14:57