Små 40 personer var tidligt oppe torsdag morgen for at sikre sig billetter til dette års Owen Luft.

Små 40 personer var tidligt oppe torsdag morgen for at sikre sig billetter til dette års Owen Luft.

SE BILLEDERNE:

Kirsten var iskold da billetter skulle sikres

Der er ingen tvivl om, at man bare vil med til festen, når man vælger at sidde ude en hel nat for at sikre sig seks billetter

Af
Rune Weitling

Det var hverken Bruce Springsteen, Madonna eller U2, de sad der for torsdag morgen klokken 08.17. Mindre burde ellers næsten ikke kunne gøre det, når man tænker på, at temperaturen var dernede, hvor det ikke længere er spor sjovt for drenge at slå en streg i sneen.
Men de var der. De bed det i sig og trodsede frosten. Med to frakker, tre par bukser, regnslag og soverpose og alt muligt andet, der kunne sørge for at kropstemperaturen ikke røg helt ned i det kriminelle felt. Og et bord med levende lys, og en termokande og en masse andet for at skabe bare en smule hygge var der også. Og hvad handler det hele så om?
"Jamen det er da Owen Luft i Varde, vi sidder her for," siger Kirsten Munk Nielsen med et grin og fortsætter:

De første

"Vi var de første, der var her. Vi kom klokken 17.00 i går eftermiddags, for det er bare nogle fantastiske koncerter og en super fest, som vi bare vil med til det," lyder det fra Kirsten, mens hun kaster et blik på manden Christian, som hun har fået lokket med på "polar-ekspeditionen" i Esbjerg.
"Ja, jeg håber sgu, det belønner sig senere," lyder det kækt fra Christian, hvilket straks for de omkringsiddende til at råbe op om, at der bør være censur i avisen.
Det er der dog intet af her på Lokalavisen, for måske håber den gode mand jo bare på en kop varm kaffe og en vaniljekrans, når de kommer hjem? Men nu har Bjarne Simonsen fra Esbjerg Turistbureau åbnet døren, og så er der ikke længere tid til at snakke med pressen, for de seks billetter, der max er pr. person, skal sikres.
Forhåbentlig bliver det lidt varmere til sommerens festival.

null

Publiceret 13 February 2013 13:45