John Jensen - 80 år på onsdag den 27. februar.

John Jensen - 80 år på onsdag den 27. februar.

Aktiv køgenser fejrer 80 års fødselsdag

John Jensen runder det skarpe hjørne den 27. februar.

Af
Per Møller

FØDSELSDAG: En mand med mange nuværende og tidligere kasketter. Det kan man roligt sige om formand for Metal Senior Køge og for Centerrådet Lerbæktorv/Sandmarksbo, John Jensen.
Den altid super aktive John Jensen kan på onsdag den 27. februar fejre sin 80 års fødselsdag, og man er næppe helt forkert på den ved at gætte på, at den runde dag vil blive et tilløbsstykke af samarbejdspartnere, familie og venner.
John Jensen har altid elsket at have med foreningsliv at gøre. I sine yngre år var han gennem 22 år aktiv leder for ungdomshold i Køge Boldklub hvor han i en periode også tog den i bestyrelsesarbejdet. I en kortere periode fik også Herfølge Boldklub gavn af hans arbejdskraft på lederplan.
Han har også i en periode siddet på formandsposten for Klagerådet som han var med i fra det startede til det blev nedlagt i 2011. Og nu bærer han som nævnt formandskasketterne for Metal Senior Køge på 16. år og på 15. år for Centerrådet Lerbæktorv/Sandmarksbo.
Sideløbende med disse opgaver var han også formand for Metal Senior i Region Sjælland i 15 år.
Det er i disse dage 15 år siden, at John Jensen stoppede sit virke som smed gennem 32 år hos Litex.
- Jeg har altid godt kunne lide at være aktiv - være sammen med andre mennesker. Efter at man er stoppet på arbejdsmarkedet er det rart at have det sådan at der hver dag er noget at stå op til, siger John Jensen, der når han ikke er optaget af foreningsarbejde passer sin familie som tæller hustruen Bente, en søn og en datter og en række børnebørn.
Fødselsdagen fejres på selve dagen den 27. februar kl. 11.00-ca. 16.00 med reception i Ellehuset, Parkvej 128 i Køge, hvor der vil være noget til både ganen og maven.

Publiceret 22 February 2013 16:00