(Arkivfoto: JCJ).

(Arkivfoto: JCJ).

Bliv rustet til de kommende trafikgener

Informationsmøde om de kommende trafikgener på Køge Bugt Motorvejen.

TRAFIK: DI Roskilde/Køge Bugt og Vejdirektoratet indbyder torsdag den 7. marts til et  informationsmøde i Køge, for at ruste pendlere og virksomheder på nye kommende trafikgener på Køge Bugt Motorvejen.
Mødet kan have interesse for både borgere og virksomheder og deres medarbejdere, som benytter Køge Bugt Motorvejen,
Anledningen til informationsmødet er, at om kort tid rammes Køge Bugt Motorvejen og dermed også virksomheder og medarbejdere langs strækningen af nye trafikgener. Der skal nemlig anlægges en ny jernbane og motorvejen skal udbygges.
- Det betyder meget for virksomhederne, når kunder, leverandører og medarbejdere oplever problemer med at komme til og fra virksomhederne, fortæller formand for DI Roskilde/Køge-Bugt, Niels Hermansen.
- Derfor vil vi gerne med et informationsmøde medvirke til, at vores medlemsvirksomheder kan forberede sig på, hvornår der forventes problemer på vejene, og hvordan man bedst muligt kan holde sig opdateret om trafiksituationen, fortsætter Niels Hermansen.

På informationsmøderne kan virksomheder få information om bl.a. hvornår og hvordan trafikanter og varetransport rammes, hvor man kan holde sig opdateret, og hvordan man kan få tilsendt information om trafikstatus og alternative ruter.
Informationsmødernes afholdes som nævnt torsdag den 7. marts kl. 08.00-10.00 i Teaterbygningen i Køge.
Det er gratis at deltage i informationsmødet, men tilmelding er nødvendig. Det kan ske på DIHovedstaden@di.dk senest på torsdag den 28. februar.
pm

Formanden for DI Roskilde/Køge Bugt Niels Hermansen.

Formanden for DI Roskilde/Køge Bugt Niels Hermansen.

Linjeføringskort.

Linjeføringskort.

Publiceret 22 February 2013 12:00