Ilse Klint Pedersen, Hvidovre, Vi cykler til arbejde kampange 2013

Ilse Klint Pedersen, Hvidovre, Vi cykler til arbejde kampange 2013

Cykelkampagnen er i gang

“Vi cykler til arbejde” gavner økonomien, klimaet og sundheden

Så er årets "Vi cykler til arbejde"-kampagne skudt i gang.
Som deltager i "Vi cykler til arbejde" bliver du en del af et hold. Hvert hold registrerer hvor mange kilometer, de har cyklet og kan på den måde sammenligne sig med hinanden og de andre hold.
Vi cykler til arbejde er Danmarks største motionskampagne med omkring 100.000 deltagere fra flere end 6.000 arbejdspladser i hele landet.
Formålet er, at deltagerne hygger sig og har det sjovt sammen, mens de får deres daglige motion. Og at motivere til en sund og cyklende livsstil.
Kampagnen kører over hele landet i maj måned. Inden da skal holdene melde sig til.
I år er der præmier til over 40 hold. Blandt præmierne er: Nye cykler til et helt hold, sommerhusophold, cykeltøj og masser af udstyr.
Deltagerne får et lod i konkurrencen for hver dag, de cykler. Jo flere dage, man cykler til arbejde, jo flere lodder har holdet i lodtrækningen om præmierne.
Sidste år blev der cyklet 12.060.432 km. Det svarer til 300 gange rundt om Jorden – eller 3590 Tour de France-løb. 8.527 hold cyklede med i kampagnen sidste år
En af deltagerne i år er 45-årige projektkonsulent Ilse Klint Pedersen, der hver morgen cykler til arbejde.
"Cykelturen er min stress-ventil. Friheden på cyklen og den friske luft betyder, at jeg kan fungere optimalt og leve mit liv med overskud og glæde," fortæller hun.
Også 30-årige pædagog Thomas Albeck glæder sig over livet på to hjul.
"Jeg bliver klar til arbejdet på en helt anden måde, end hvis jeg kører i bil. Og når jeg får fri, er det dejligt at få blæst hjernen igennem på cykelturen efter en travl arbejdsdag," siger han.
Det er Cyklistforbundet og Dansk Firma Idrætsforbund, der står bag Vi cykler til arbejde. Læs mere på vcta.dk.

Peter Baade, 44 år, Farum, Vi cykler til arbejde kampange 2013

Peter Baade, 44 år, Farum, Vi cykler til arbejde kampange 2013

Publiceret 22 February 2013 07:00