Ibsen stopper i SønderjyskE

SønderjyskE's dygtige playmaker Mikkel Ibsen forlader klubben efter denne sæson

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE mister en af holdets helt store profiler efter denne sæson.
Mikkel Ibsen, der har været en af holdets bedste spillere gennem denne og sidste sæson, forlader klubben, når hans kontrakt udløber til sommer.
Det bekræfter han overfor Lokalavisen:
"Min kæreste vil gerne i gang med at læse, men de uddannelser findes ikke i Sønderborg. Nu har hun ofret et år på mig i Sønderborg, så nu rejser vi til enten Aalborg eller København afhængig af, hvor hun kommer ind," fortæller Mikkel Ibsen, der derfor snart skal til at se sig om efter en klub i en af de to byer.
"Det skal helst være en ligaklub, for nu har jeg fået smag for det. Men jeg tager ikke hvad som helst. Jeg har tjener fint på mit arbejde, så det skal også kunne betale at gå ned i tid. Og jeg behøves faktisk ikke at finde en klub."
Men er du ikke for ung til at stoppe?
"Det er der mange, der siger. Men der er jo også et liv ved siden af håndbolden. Jeg har et spændende arbejde, og jeg mangler stadig at gøre min kandidatgrad færdig.
Det vil sige, at din håndboldkarriere kan være slut til sommer?
"Mit mål har altid været at blive profil i en ligaklub. Det har jeg opnået nu, og så bliver det lidt lettere at stoppe. Men jeg håber da, at jeg finder en løsning med en håndboldklub."
Mikkel Ibsen kom til SønderjyskE for tre år siden.
"Jeg begyndte som bænkevarmer, men jeg har udviklet mig siden, Det har været en sjov rejse. Klubben har vist mig mere og mere tillid, og jeg fik chancen for at kæmpe mig til en startplads. Jeg har været rigtig glad for at være i SønderjyskE, og SønderjyskE gav mig også et fint tilbud om at forlænge. Men hensynet til min kæreste vejer tungere."
Selvom Mikkel Ibsen snart er fortid i SønderjyskE er han stadig motiveret til resten af sæsonen.
"Jeg har da lille drøm om at være med til at få SønderjyskE i slutspillet. Det vil være et fint punktum at sætte. Det bliver måske samtidigt begyndelsen på en ny ære, og så kan jeg jo altid sige, at jeg var med til at starte den," griner Mikkel Ibsen.

Publiceret 22 February 2013 11:00