Pernille Weber Madsen, 22 år, udviklingshæmmet og ansat i skånejob i Føtex i Ballerup. (Foto: Jan Sommer).

Pernille Weber Madsen, 22 år, udviklingshæmmet og ansat i skånejob i Føtex i Ballerup. (Foto: Jan Sommer).

Job-karavanen kommer til Køge

Landsforeningen LEV inviterer til åbent hus i Køge 5. marts

KØGE: I de seneste år har Landsforeningen LEV åbnet mange døre for de udviklingshæmmede, der gerne vil være en del af det ?rigtige? arbejdsmarked.
Indsatsen har betydet, at både mindre virksomheder og landsdækkende butikskæder i dag samarbejder med LEV og har oprettet en lang række skånejob til udviklingshæmmede.
- De muligheder vil vi meget gerne fortælle mere om, og derfor inviterer vi udviklingshæmmede, forældre, pårørende, medarbejdere på bosteder, Handicaprådet og andre interesserede til at være med, når LEV?s nye jobkaravane besøger Køge, siger Ulla Fougt, formand LEV Køge.
På mødet vil konsulenter, socialrådgivere og andre medarbejdere i LEV og Projekt KLAP bl.a. fortælle om de mange typer af forskellige job, der er tale om – og om de betingelser og tilskudsmuligheder, der knytter sig til stillingerne.
- Arrangement bliver meget uformelt. I stedet for at sidde på en stol og lytte til en lang række indlæg, kan man – ligesom på en messe – cirkulere mellem medarbejderne fra LEV og KLAP og koncentrere sig om de emner, man har mest brug for – og lyst til – at vide mere om, siger Ulla Fougt.
Job-karavanen vil være i Køge tirsdag den 5. marts kl. 17-20 på ITC Køge, Værkstedsvej 5 i Køge.
Se også www.projektklap.dk.
pm

Publiceret 22 February 2013 17:15