Ribe Bibliotek inviterer til Det Åbne Bibliotek, som betyder længere åbningstider for dig som bruger, nemlig alle ugens dage fra kl. 7.00-22.00.

Ribe Bibliotek inviterer til Det Åbne Bibliotek, som betyder længere åbningstider for dig som bruger, nemlig alle ugens dage fra kl. 7.00-22.00.

Ribe Bibliotek inviterer indenfor til Det Åbne Bibliotek

Ribe Bibliotek har nu åbent alle ugens dage fra kl. 7-22

Ribe Bibliotek inviterer til Det Åbne Bibliotek, som betyder længere åbningstider for dig som bruger, nemlig alle ugens dage fra kl. 7.00-22.00. Personalet vil dog kun være til stede mandage kl. 10-18, tirsdage kl. 10-17, onsdage kl. 10-17, torsdage kl. 10-17, fredage kl. 10-16 og lørdage kl. 10-13.
"Udenfor den betjente åbningstid kan du selv få adgang ved at scanne dit sundhedskort gennem en kortlæser ved indgangen til biblioteket. Døren vil herefter blive åbnet automatisk," fortæller biliotekar Christoffer Kiilerich og tilføjer, at du behøver ikke være oprettet som låner for at få adgang.
"Du kan således aflevere, låne, gå på nettet, kopiere, scanne, "græsse" og hvad du ellers lyster alle ugens dage fra Kl. 7-22. Biblioteket vil bestræbe sig på at lægge dagens aviser frem så tidligt på dagen som muligt," lyder det. Alle som benytter sundhedskort til at besøge Det Åbne Bibliotek, bliver registreret med oplysninger om navn og CPR-nr.
Der er videoovervågning af indgangen og på biblioteket for at sikre, at der ikke sker noget uhensigtsmæssigt., og af sikkerhedshensyn må man ikke åbne vinduer og branddøre.

Publiceret 22 February 2013 09:00