(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Indbrud:

Klippede metalgitter over

POLITI: Det er åbenbart lige meget hvordan man garderer sig mod indbrud. Beboere på en adresse på Kærvej i Endeslev ved Hårlev blev natten til i går, torsdag, udsat for indbrud. Gerningsmændene fik adgang til huset ved at klippe et metalgitter for køkkenvinduet over. Fra stedet er stjålet diverse smykker og et 32 tommer LG fladskærms TV.
En villa på Bredager i Greve blev i går, torsdag i tidsrummet mellem kl. 07.15 og kl. 16.55 udsat for indbrud. Gerningsmændene har fået adgang til huset ved at knuse en rude i en vestvendt havedør. Der har været færden overalt i huset. Fra stedet er stjålet 5 stk. parfumer, et videokamera, Euro i kontanter samt 15-20 engelske pund, 2 pulsure af mærkerne Nike og Garmin.
Indbrudstyve har i går, torsdag mellem kl. 07.00 og kl. 18.45 begået indbrud i en villa på Sporupvej i Køge, Tyven har fået adgang til ejendommen via et vindue til børneværelset. Der har været færden i hele huset. Tyvens udbytte fra besøget blev bl.a. en bærbar HP computer og smykker i form af guldøreringe og en vielsesring.
Politiet hører gerne fra eventuelle vidner til disse indbrud. Ring på 114.
pm

Publiceret 22 February 2013 08:45