Charlotte Hornshøj under foredraget i aftes.

Charlotte Hornshøj under foredraget i aftes.

SE BILLEDERNE:

Dansen gik i Varde Fritidscenter

Onsdag aften blev næsten 200 kvinder budt op til dans i Varde Fritidscenter

Af
Kim Schou

Vardelægen Charlotte Bøving samt danseren Elisabeth Dalsgaard gav i aftes 200 kvinder fornyet motivation ved et arrangement i Lerpøthallen i Varde.
Elisabeth Dalsgaard fortalte om sine erfaringer med kvinder og mænd på dansegulvet. Charlotte Bøving fortalte om at tage ansvar for sit eget liv og hvorfor, og om sine erfaringer med andre personer som Steen Lund og Thomas Evers Poulsen fra Vild med dans.
Gæsterne kom langvejs fra. Nordjylland, Sønderjylland samt Fyn, og blandt gæsterne var også Anne-Mette Rasmussen, som også lige fik fortalt nogle fif.

Skal udbredes

Succesen ved arrangementet i aftes var stor, at det nu er meningen, at arrangementet skal spredes ud over hele landet.
"Jeg har netop talt med Gitte Hornshøj og Elisabeth Dalsgaard, og vi vil nu i krig med at få dette koncept bredt ud over hele Danmark," fortæller Charlotte Bøving, som glæder sig over den store opbakning.
"Jeg har fritiden til det. Min praksis er mit basis projekt, og jeg elsker at lave ting som i går. At se to hundrede kvinder og nogle mænd gå fra arrangementet med megen energi, så er min mission lykkedes," siger Charlotte Bøving, som under foredraget bruger de største overskrifter fra sundhedsskolen som en slags appetitvækker.
"Allerede i dag har jeg fået 11 nye tilmeldinger til sundhedskolen, så det må siges at være en succes," slutter Charlotte Bøving.

Charlotte Bøving, Gitte Hornshøj, Arne Hornshøj, Elisabeth Dalsgaard og Anne-Mette Rasmussen.

Charlotte Bøving, Gitte Hornshøj, Arne Hornshøj, Elisabeth Dalsgaard og Anne-Mette Rasmussen.

Publiceret 22 February 2013 06:00