Henrik H. Lund.

Henrik H. Lund.

Henrik H. Lund optræder i Køge

Besøger Visens Venner i Køge fredag den 8. marts.

KØGE: Viseelskere i Køge og omegn står over for årets visebegivenhed. den kendte og elskede tekstforfatter er nemlig Henrik H. Lund er gæstesolist hos Visens Venner i Køge fredag den 8. marts

Henrik H. Lund har skrevet et utal af tekster til revyer rundt om i Danmark, og han er ophavmanden til teksterne til Per Pallesen og Tommy Kenters figurer "Mathiesen og fru Christoff".
- Vi kender ikke Henriks program for aftenen, men vi tager nok ikke meget fejl i, at han vil fortælle morsomme historier om sin far, Harald H. Lund, og – selvfølgelig – glæde os med eksempler på sine mange viser, hvor han præcist rammer hverdagsdanskerens liv og levned, siger Erik LundNielsen, formand for Visens Venner i Køge.
Henrik H. Lund akkompagneres suverænt af Susanne Dyhr, som er en eftertragtet akkompagnatør og kendt i mange musikalske sammenhæng.
Nogle af foreningens egne medlemmer optræder også som solister, nemlig Birgit Knudsen, Grethe Jørgensen og Hanne Jørgensen, der bliver akkompagneret af Helle Juul Sørensen.
Dørene åbnes kl. 18,15, hvor der er fællesspisning og fællessang. Kl. 19.30 starter aftenens underholdning, der slutter ca. kl. 22,00.
Arrangementet, der finder sted i Teaterbygningen, ledes af viseværten, Poul Dahm Andersen.
Næste og sæsonens sidste viseaften finder sted fredag 5. april, hvor alle aktivt udøvende medlemmer af Visens Venner i Køge kommer på scenen i den traditionelle afslutningskabaret, der i år har titlen "Ved havnefronten".
Kabareten er instrueret af Annie Birgit Garde, der også var instruktør i 2012.
Oplysning om medlemskab og tilmelding til viseaftenen findes på www.visensvennerkoege.dk.
pm

Publiceret 24 February 2013 12:00