Skiftedag i Ølsemagle Sognegård

FERNISERING: Torsdag den 7. marts præsenterer Ølsemagle Menighedsråd nye kunstværker på væggene i Sognegården. Det er kunstneren Bente Lysdahl der holder fernisering af sine skønne olier kridt skilderier.
Bente Lysdal kommer fra Herlev og er kendt fra mange illustrationer af bøger og brochurer og har bl.a. haft opgaver for SOS Børnebyerne, Gigtforeningen og Dansk planteværn. Hun blev i 1998 kåret som årets Herlev kunstner.
Bente Lysdahl er uddannet fra Akademiet for fri - og merkantil kunst, og hun har en mangeårig fortid hos Den kgl. Porcelænsfabrik, hvor hun arbejdede med Saksisk blomst og Flora Danica.
Bente Lysdahl har også været elev hos Billedhugger Harald Isenstein og malerne Hanne og Gerda Svane. For øjeblikket er olie kridt hendes foretrukne materiale, her er det fingrene der er malepensler, en teknik hun selv har udviklet. Bente Lysdahl udstiller også en række skønne blyantstegninger.
Udstillingen/ferniseringen finder sted den torsdag den 7. marts kl. 17.00 Organist og korleder Karin Louw kommer med sit pigekor og kaster glans over begivenhederne, hvor menighedsrådet serverer lidt godt til hals og gane.
Der er gratis adgang for alle interesserede.

Publiceret 24 February 2013 13:15