Sygeplejeskolen slår dørene op

Åbent hus på sygeplejerskeuddannelsen tirsdag den 26. februar

Har du et særligt pleje-gen eller en sygeplejerske i maven i almindelighed, så bliver der nu lejlighed til at høre mere om uddannelsen til netop sygeplejerske, når UC Syddanmark, Campus Sønderborg slår dørene op til åbent hus tirsdag den 26. februar klokken 19.00.

Der vil være rundvisning på campus og informationer om uddannelsens indhold, ansøgningskrav, ansøgningsfrister, studiemiljø og meget mere.

Der vil også være informationer om uddannelsen som net-studerende. Og der vil være både undervisere, ansatte i studieadministrationen og nuværende studerende til stede.

Som noget helt særligt vil der også være lejlighed til at høre mere om det særlige fokus-område, der hedder velfærdsteknologi. Som den første sygeplejerskeuddannelse i Danmark tilbyder uddannelsen i Sønderborg, at de studerende får et særligt indblik i velfærdsteknologi. Det vil sige, de studerende kommer igennem alt det, som enhver sygeplejerskestuderende skal stifte bekendtskab med. Men på denne særlige gren af uddannelsen får de også et indblik i den velfærdsteknologi, som berører sygeplejefaget.

UC Syddanmark Campus Sønderborg ligger på Agervang 2. 

Næste ansøgningsfrist for uddannelsen til sygeplejerske er for kvote 2 den 15. marts klokken 12.00 og for kvote 1 den 5. juli klokken 12.00.

Publiceret 24 February 2013 10:00