Deltagende Vardespillere i sidste års tur til Ikast, med pokalen for mest vindende klub og i Reka gruppens sponsor t-shirts.

Deltagende Vardespillere i sidste års tur til Ikast, med pokalen for mest vindende klub og i Reka gruppens sponsor t-shirts.

Varde Badmintonklub vil forsvare titlen

Varde Badmintonklub skal forsvare titlen som mest vindende klub ved det største danske badmintonstævne for ungdomsspillere

Af
Kim Schou

Den 2.-3. marts 2013 deltager Varde Badmintonklub, traditionen tro, i det største danske badmintonstævne, for ungdomsspillere, i Ikast. Ud over de mange kampe, der skal spilles, er det også en årlig social begivenhed for klubben. Der er fælles bustur til og fra Ikast, overnatning med klubkammeraterne, diskotek lørdag aften og bankospil mellem kampene. I år er der 79 deltagende ungdomsspillere fra Varde Badmintonklub i alderen 8-16. Herudover deltager 25 voksne hjælpere, forældre eller trænere, så der er god opbakning til de unge spillere. Spillerne og de voksne befinder sig i syv haller om lørdagen, mens alle om søndagen, samles i Ikast-Brande Hallerne. Reka Gruppen sponsorere t-shirts, som tidligere år, herved kan Vardespillerne genkende hinanden, på lang afstand, til det store stævne. Varde Badmintonklub har de sidste to år taget pokalen for mest vindende klub, fordi de har fået flest 1., 2. og 3. pladser. Og de glæder sig til at forsvare den i år.

Publiceret 24 February 2013 09:00