Bankmægler Peter Kurth Jensen har startet sit eget firma, hvor han er fuldstændig uvildig og kan være manden, som er guiden i din økonomi

Bankmægler Peter Kurth Jensen har startet sit eget firma, hvor han er fuldstændig uvildig og kan være manden, som er guiden i din økonomi

Bankcoach:

Spar op til 15.000 kroner om året

Peter Kurth Jensen har over 25 år erfaring indenfor den finansielle branche. Nu deler han sin viden ud som bankmægler. Han tilbyder både almindelige mennesker samt mindre virksomheder uvildig økonomisk rådgivning, bankmægling og rådgivning

Af
Jørgen Flindt

De fleste kender vel til det. At det er svært at gennemskue, hvad der er skidt og kanel, og hvor man kan spare penge, når talen falder på det økonomiske aspekt her i livet. Men der er hjælp at hente. 47-årige Peter Kurth Jensen fra Give har startet firmaet Bankcoach.dk, hvor han er manden, som finder rundt i den komplekse verden af banklån, gebyrer, renter, realkredit med videre.
"Bagrunden for etableringen af Bankcoach.dk er den stadig mere komplicerede verden omkring hverdagens økonomi. Flere og flere mennesker har svært ved at få overblik over priser og muligheder i den finansielle branche. Der er således et stort behov for uvildig og uafhængig rådgivning til ganske almindelige mennesker og små virksomheder i mange slags pengesager," siger han.

Øjnene op

Selv har han over 25 års erfaring i den finansielle verden, og han ved, at i den verden er intet uvildigt.
Tingene hænger sammen, og det kan være svært at navigere sig rundt i. Men han og bankcoach.dk er uvildig. Og hyrer man ham, hyrer man en mand, som leder af de bedste løsninger for en.
"Det kan være som at slå i en dyne, at komme ned i banken og finde ud af, om det er den bedste løsning for en selv, som man har," siger han.
Og fortsætter:
"Vi er begyndt at få øjnene op for, at pengeinstitutterne spiller en dobbeltrolle - dels optræder de som rådgivere, og dels sælger de selv de produkter, der rådgives om. Denne dobbeltrolle kan medføre, at rådgivningen i pengeinstitutterne ikke er uvildig og uafhængig."
"I forbindelse med finanskrisen har der desuden været en kraftig stigende tendens til, at pengeinstitutternes kunder behandles meget forskelligt med hensyn til rentesatser på lån, opsparing og på gebyrområdet. Mange mennesker har desuden oplevet en lang række rentestigninger på deres lån. Det kan der være forskellige grunde til, men alt for ofte er der ingen gode grunde til, at naboen betaler mindre i gebyrer og renter. Forskelligheden bunder ofte i at naboen har handlet renter og gebyrsatser ned. Dette forhold kan for den enkelte kunde være særdeles interessant og økonomisk givtigt at få undersøgt," fortsætter han.

Win win

Peter Kurth Jensen understreger, at Bankcoach.dk i høj grad satser på at hjælpe private kunder og mindre virksomheder.
"Typisk vil private kunne tjene mellem 2.000 og 15.000 kroner årligt ved at lade bankmægleren komme ind i billedet. Erhvervsdrivende kan ofte opnå årlige besparelser på et langt højere niveau," forklarer han.
Nu er der jo intet i livet, der er gratis, men måske lidt alligevel.
"Betalingen til bankcoach.dk fastættes nemlig som en forholdsmæssig del af den fortjeneste, kunden han opnå baseret på Bankcoach.dk's arbejde. For kunderne er der altså alt at vinde og intet at tabe," nævner han.
Selvom Peter Kurth Jensen fysisk har base i Give, tager han gerne ud til kunder i hele Jylland og Fyn.
Man kan se mere på www.bankcoach.dk

Publiceret 24 February 2013 12:00