Bolig-Motor-Job i ny stil og med meget mere læsestof…!

Af
Af Jørgen Petersen

Kære læser!
Som jeg skrev for 14 dage siden, så har vi arbejdet med at skabe en helt ny avisudgave af vor Bolig-Motor-Job sektion, så den fra i dag, den 2. marts, fremtræder som en ny, spændende og selvstændig avis, med meget mere lokalt læsestof end tidligere.
Vor grafiske afdeling har været sat på en spændende – næsten fri opgave – og det er der, synes vi da selv, kommet en meget mere læseværdig avis ud af. Fra at være et tillæg til Lørdags-Avisen er Bolig-Motor-Job nu en selvstændig avis, hvor det ikke blot er et rubrikmarked for ejendomme, biler og lidt jobs, men mere en livsstilsavis, hvor der er specielt fokus på det lokale, og ikke mindst på detaljerne i form af spændende fotos.
Vi har i denne uge 47 sider bolig, 15 sider motor og 2 sider job.

Ny job-annoncering

Hvor ofte hører man ikke, at de arbejdsløse ikke gider lave noget…Det vil vi prøve at modbevise ved at lade enhver uden job få en særdeles billig job-annonce i Bolig-Motor-Job, hvor man kan indrykke sin ansøgning/sit CV for kun et par hundrede kroner.
Der er jo ingen grund til at gå og vente på, at det er arbejdsgiverne, der søger efter ny arbejdskraft. Ved at gøre en indsats selv, er der betydelig større chance for at få et job, eftersom man jo ikke bare ryger ind i en kø…
Kom nu til computeren, skrivemaskinen eller hvad I nu har til rådighed. Og er det svært selv at forfatte noget, så kom ind til os, så skal vi nok hjælpe med at opstille en annonce, der ”sælger”.

Borgmesterkandidater i ”forsamlingshus”

Køge Handelsstandsforening afvikler den årlige generalforsamling den 19. marts på Odd-Fellowgaarden i Køge, og det er med et program udover det sædvanlige.
Det er nemlig lykkedes foreningen at få både Køge Kyst og TK Development til at komme og fortælle om den kommende byudvidelse, og når byrådspolitikerne har overstået deres byrådsmøde den samme eftermiddag/aften, har de 3 borgmesterkandidater Marie Stærke (A), Palle Svendsen (V) og Flemming Christensen (C) sagt ja tak til at deltage i den lokale udgave af ”Højlunds Forsamlingshus” – i dagens anledning omdøbt til ”Storgaards Forsamlingshus”.
Det er nemlig foreningens næstformand, advokat Søren Storgaard, der styrer løjerne, og mon ikke de mange detailhandlere nok skal få spurgt ind til, hvad de kan få lokket ud af løfter fra de 3 borgmesterkandidater.

En uge til at tabe næsten 1000 kg

Så er der kun en uge til den afsluttende vejning i ”Køge på Vægten” finder sted i Køge-hallerne, og de omkring 1000 deltagere skal ”bare” tabe et kilo hver, så er målet om at smide 5 tons fedt nået.
Og det burde ikke være så svært med lidt god vilje. Der er forår i luften, og for mit eget vedkommende kommer denne weekend og de kommende dage til at stå på løb.
Jeg havde selv et mål om at tabe 10 kilo – og i mandags, altså 12 dage før afslutningen – havde jeg kun tabt 5 kilo, og mit hold ”5 fede Køge-drenge” havde tilsammen kun smidt små 28 kilo, hvor målet var 50 kilo efter de 8 uger.
Men vi giver ikke op, og den får virkelig ”en over nakken” i de sidste 8 dage. Vores samlede placering som nr. 60 ud af de 200 hold er heller ikke tilfredsstillende. Vi når ikke at vinde, for det vil kræve et index omkring de 90, og for vores vedkommende vil det sige, at vi skal nå op på et samlet vægttab på 53 kilo – men mindre kan også gøre det…!
- rigtig go´ weekend!

Publiceret 01 March 2013 10:30