Der er festmesse på Hotel Hvide Hus søndag den 3. marts.

Der er festmesse på Hotel Hvide Hus søndag den 3. marts.

Find inspiration på årets festmesse på Hvide Hus

Hotel Hvide Hus byder inden for til en søndag i festens tegn, når det er tid til årets festmesse søndag den 3. marts.

FEST: - Velkommen til en oplevelse med alt det nyeste inden for fester.
Sådan lyder tilbuddet fra Hotel Hvide Hus til gæsterne ved årets festmesse, som finder sted søndag den 3. marts klokken 11-16.
Her vil der i den grad være pyntet op til fest i hotellets lokaler, og både Hotel Hvide Hus og en lang række udstillere vil byde på et væld af forskellige bud på, hvordan man kan arrangere den perfekte fest.
- Især kvinderne vil synes om de mange skønne inpirationer til et kommende bryllup, lyder det fra Hotel Hvide Hus.
Der vil være smagsprøver og konkurrencer, modeshow og gode tilbud på dagen.
- Vi står også klar til at vise vores festlokaler frem og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål eller forhåndsreservation af lokale, lyder det fra Hotel Hvide Hus.
Dertil kommer en række udstillere, der deltager på dagen med præsentation og gode tilbud. For eksempel viser Limo2You mulighederne for limousinekørsel, og Tom Jacobsen Hestevogne stiller også op, mens Playground Foto og Portræt & Photo fortæller om mulighederne for fotografering i forbindelse med den store dag.
Guldsmedien Køge er med på messen lige som sidste år, og både ABC Brudekjoler fra Næstved og Danske Design Brudekjoler fra Roskilde viser et udvalg af muligheder, hvis der er bryllup på vej. Dertil kommer festkjoler fra Trendzetter.
Tøjet bliver blandt andet vist frem ved et stort modeshow ved arrangementet, hvor Firsør Uniq fra Køge også deltager og sætter hår på modellerne.
Ved festmessen kan man blandt andre også møde vinimportøren Kjær & Sommerfeldt og mobildiskoteket Darkmoon.
- Det bliver en slags guide; hvad skal man huske, hvilke muligheder er der, og hvad skal det koste, fortæller Jacob Höhn Petersen, der understreger, at både modeshowet og festmessen generelt både vil være relevant, hvis man planlægger bryllup og andre fester som konfirmation, fødselsdag eller andet.

Find inspiration til årets store fester søndag.

Find inspiration til årets store fester søndag.

Mange udstillere er med ved festmessen, hvor Hotel Hvide Hus også selv fortæller om de muligheder, de tilbyder i forbindelse med fester.

Mange udstillere er med ved festmessen, hvor Hotel Hvide Hus også selv fortæller om de muligheder, de tilbyder i forbindelse med fester.

Publiceret 01 March 2013 17:00